Ενημέρωση Ασκούνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σωματειακός και ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Καλλιθέα
Την Τετάρτη 28/11 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Κώστα Ασκούνη με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα ο οποίος είναι ένας εκ των ιστορικών Αθλητικών Συλλόγων της πόλης.

Ο πρόεδρος του Γ. Σ. Καλλιθέας κ. Ερμείδης ενημέρωσε τον κ. Ασκούνη για τις δράσεις των τμημάτων ποδοσφαίρου, στίβου και ενόργανης γυμναστικής, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σωματειακός και ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Καλλιθέα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο της παραλιακής όπως: η άσχημη κατάσταση του τάπητα, η περίφραξη, ο φωτισμός κ.α. ενώ σημαντικά προβλήματα παρουσιάζει και ο χώρος της ενόργανης γυμναστικής στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο κ. Ερμείδης και τα μέλη του Δ.Σ. κατέθεσαν σειρά προτάσεων για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, προτάσεις που θα εξεταστού, όπως δήλωσε ο κ. Ασκούνης, από κοινού και με τους άλλους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας.

Τέλος, ο κ. Ασκούνης δεσμεύτηκε ότι το σύνολο των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από Συλλόγους της Καλλιθέας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.