Εκτέλεση στη Βούλα: Το σκοτεινό παρελθόν του θύματος, ο χλιδάτος γάμος στη Μύκονο και οι καταθέσεις «κλειδιά»




Η χθεσινη ήταν η πιο σημαντική ημέρα για τον 46χρονο Ελληνοαυστραλο επιχειρηματία. Λίγα λεπτά μετά τις οκτώ, κλείνει πίσω του τη βαριά πόρτα της πολυτελούς κατοικίας της οδού Τροίας και με μηχανικές, σχεδον αυτοματοποιημένες κινήσεις επιβιβάζεται στο μικρό Smart. Το μυαλό του ήταν στη νέα του επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, της οποιας τα εγκαίνια είχε προγραμματίσει για το ίδιο βράδυ. Όμως δεν προλαβε…

(Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα/protothema.gr)

Το πληρωμένο «πιστολι», που παραφυλαγε στο σκοτάδι, πλησιάζει απο τη δεξια πλευρά, στο παράθυρο του συνοδηγού και πριν ο γεροδεμένος επιχειρηματίας με το προσωνύμιο «Αυστραλός» που καθόταν στο τιμόνι, καταφέρει να αντιδράσει, πιέζει τεσσερις φορές τη σκανδάλη απο το εννιάρι όπλο.

Οι σφαίρες που καρφωνονται στο θώρακα του «παίρνουν» ακαριαία τη ζωή. Για τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρονου, αποτελεί έναν προκλητικά μυστηριώδη γρίφο που όμως όπως χαρακτηριστικά λένε θα πάρει καιρό για να λυθεί. Γιατί ο άνδρας, σύζυγος γνωστού μοντέλου με συμμετοχή σε fashion reality, πατέρας δυο ανήλικων παιδιων φέρεται να ειχε ενα σκοτεινό παρελθόν στην Αυστραλία που τον ακολούθησε μέχρι την Αθήνα…

Ο πατέρας του θύματος μόλις έφτασε

Το ποινικο παρελθον, η εταιρεία security και ο γάμος της χλιδής στη Μύκονο Όταν οι αστυνομικοί «χτύπησαν» τα στοιχεία του Smart μέσα στο οποίο κείτονταν νεκρός και βουτηγμένος σε λίμνη αίματος ο 46χρονos, διαπίστωσαν πως είχαν να κάνουν με έναν παλιό γνώριμο των διεθνών αρχών.

Πληροφορίες λένε οτι ο επιχειρηματίας με καταγωγή απο τη χώρα των καγκουρό, φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005, να του έχουν «χρεώσει» περίεργες αποπειρες δολοφονίας το 2009 αλλά και συμμετοχή σε θερμά επεισόδια που έλαβαν χώρα σε Αυστραλία, Αγγλία και Μυκονο.

Μάλιστα με αυτές τις κινηματογραφικού τύπου ιστορίες είχαν ασχοληθεί επανειλημμενως τα αυστραλιανα ΜΜΕ. Το 2010 η Daily Telegraph κάνει εκτενη αναφορά και σε ένα αγριο επεισόδιο στα VIP τραπέζια του club Paradise στη Μυκονο οπου σε event του dj Eric Morillo ο «Αυστραλός» και ένας παλιός συνέταιρος του επαιξαν αγριο ξημέρωμα μπουνιές, σηκώνοντας το μαγαζι στο ποδι.

Δείτε περισσότερα στο protothema.gr

Το πρωτοσέλιδο της Espresso:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.