Δράση συγκέντρωσης ζυμαρικών στον δήμο Βύρωνα




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης ζυμαρικών των Δομών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα. Η δράση υλοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ζυμαρικών από τις 25 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία μας επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα) κατά την οποία συγκεντρώσαμε διάφορα είδη ζυμαρικών για την ενίσχυση των Δομών.

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής κ όχι μόνο, οι οποίοι προσέφεραν είδη ζυμαρικών για την κάλυψη αναγκών νοικοκυριών που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.
Οι κάτοικοι που μας επισκέφτηκαν είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που επιτελείται, που αφορά όλους μας.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς των σχολικών κοινοτήτων 1ου & 3ου Δημοτικού, καθώς και του 10ου Νηπιαγωγείου Δήμου Βύρωνα οι οποίοι στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων συγκέντρωσαν είδη ζυμαρικών από την προσφορά των μαθητών και συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου.
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.