Δήμος Αλίμου: Ο Αργυρίου στηρίζει τον Κονδύλη




Με ανοιχτή επιστολή του, ο πρώην δήμαρχος Αλίμου, Αργύρης Αργυρίου, δηλώνει ότι θα στηρίξει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Ανδρέα Κονδύλη, για το καλό της πόλης και γιατί οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Άλιμος (πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού, Μαρίνα Αλίμου, Κτήμα Τραχώνων, Τρουμπάρι κ.ά.), απαιτούν ένα υγιές διοικητικό περιβάλλον για τον Δήμο.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φίλες και φίλοι,

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, διετέλεσα Δήμαρχος Αλίμου κατά την περίοδο 1995 – 1998. Στην εικοσαετία που μεσολάβησε από τη λήξη της θητείας μου έως σήμερα, δεν έπαψα ποτέ να ενδιαφέρομαι και να προσπαθώ για το καλό της πόλης μας.

Με γνώμονα πάντα το καλό του Αλίμου, αποφάσισα, εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου του 2019, να προβώ σε δημόσια στήριξη του νυν Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη.

Η ιδιαιτερότητα των συνθηκών που επικρατούν επιβάλλει να δραστηριοποιηθούμε όλοι εντονότερα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα υγιές διοικητικό περιβάλλον για τον Δήμο μας, με κανονικότητα που θα εγγυάται την αποτελεσματικότητα και την πρόοδο.

Από τη μια οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Άλιμος (πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού, Μαρίνα Αλίμου, Κτήμα Τραχώνων, Τρουμπάρι κ.ά.) και από την άλλη το νέο σύστημα της απλής αναλογικής με το οποίο θα διεξαχθούν για πρώτη φορά οι εκλογές, δημιουργούν μια εξαιρετική συγκυρία που μας φέρνει όλους προ των ευθυνών μας.

Για πρώτη φορά τα Δημοτικά Συμβούλια θα εκλεγούν από την πρώτη Κυριακή, πράγμα που σημαίνει ότι ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος χρειάζεται μεγάλο ποσοστό ψήφων στον Α’ γύρο, αλλιώς ενδέχεται να εκλεγεί τη δεύτερη Κυριακή και να πρέπει να πορευτεί χωρίς την πλειοψηφία συμβούλων. Η προοπτική αυτή καθιστά δύσκολη τη λήψη αποφάσεων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και καταδικάζει τον Δήμο σε αδράνεια και ακυβερνησία.

Γι’ αυτό και στηρίζω τον Ανδρέα Κονδύλη και προσκαλώ κι εσάς να τον υποστηρίξετε, ώστε να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Είναι άνθρωπος νέος και δυναμικός και κατά τη θητεία του η πόλη μας άλλαξε πρόσωπο. Ο ζήλος του και η ενθουσιώδης εργατικότητά του (καθαριότητα, πολιτισμός, παιδεία, κοινωνική αλληλεγγύη, έργα και υποδομές, οικονομική εξυγίανση του Δήμου, οργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών κ.ά.) μας κάνει να αισιοδοξούμε και να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τον Άλιμο.

Σας ευχαριστώ.

Με αίσθημα ευθύνης,

Αργύρης Αργυρίου
πρ. Δήμαρχος Αλίμου

 

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Δήμος Αλίμου: Ο Αργυρίου στηρίζει τον Κονδύλη

  • 13/11/2018 at 10:06 μμ
    Permalink

    ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΘΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΦΕΛΙΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΒΕΡΗ ΚΟΛΑΚΕΙΑ
    Λα Ροσκουφώ

    Απαντήστε
    • 14/11/2018 at 1:30 μμ
      Permalink

      Φρανσουά Ντε Λα Ροσφουκώ (όχι σκουφώ!)

      [François de La Rochefoucauld]

      Κατά τα λοιπά, εξηγήστε μας πού κολλάει το απόφθεγμα.

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.