Aυτός είναι ο Nero – Ο φόβος και ο τρόμος των εμπόρων ναρκωτικών – Πως βρήκε 20 κιλά χασίς (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Έναν ακόμα έμπορο ναρκωτικών εντόπισε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων «Nero», στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που σχεδίασαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, στο ύψος της Ελεούσας Ιωαννίνων, ένας 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, που προέκυψαν μετά από ενδελεχή έρευνά τους, εντόπισαν τον 34χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε επισταμένη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών « Nero », σε κρύπτες σε διάφορα μέρη του οχήματος (στους θόλους των τροχών, στους προφυλακτήρες, στο χώρο της μηχανής και στις ταπετσαρίες των πίσω καθισμάτων), (39) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (19) κιλών και (900) γραμμαρίων.

Κατά την έρευνα, κατασχέθηκαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα του δράστη, ως μέσο επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών, καθώς και το αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.