Αυτός είναι ο νέος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός στη Γλυφάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Στο τέλος Νοεμβρίου, ξεκινά τη λειτουργία του ένας νέος δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός, στη διασταύρωση των οδών Χρ. Νέζερ & Θεμιστοκλέους, δίπλα σχεδόν στον ολοκαίνουργιο ΣΤ’ παιδικό σταθμό, με τον οποίο θα λειτουργούν συνδυαστικά.

“Ανταποκρινόμαστε με γοργούς ρυθμούς στην ανάγκη αυτή, γιατί η κρίση που πλήττει τον τόπο μας τα τελευταία χρόνια, οδήγησε στην κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης και για βρεφονηπιακούς σταθμούς” αναφέρει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου

“Οι εργαζόμενοι γονείς έχουν απόλυτη ανάγκη από ποτέ να έχουν ασφαλή και ποιοτική δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά τους τα πρωινά, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, οι αιτήσεις για τα βρεφικά τμήματα του Δήμου μας, δηλαδή για παιδιά μέχρι 2,5 ετών, αυξάνονται διαρκώς κάθε χρόνο.

Είναι ο τρίτος σταθμός που δημιουργούμε από το 2015 μέχρι σήμερα – όπως πάντα με τις πλέον υψηλές προδιαγραφές – υλοποιώντας βήμα βήμα τη δέσμευσή μας “κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού”.
Στην ευρύτερη αυτή περιοχή, μάλιστα, δεν υπήρχε καμία υποδομή για βρέφη και η ανάγκη ήταν μεγάλη.

Σύντομα θα επανέλθω με λεπτομέρειες για το νέο, σύγχρονο και ποιοτικό βρεφονηπιακό μας σταθμό και για τις εγγραφές των βρεφών”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.