Αυτοψία του Χρήστου Καπάταη στο ρέμα Τραχώνων Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης και 0 διευθυντής του γραφείου του, Λεωνίδας Μύαρης επισκέφτηκαν χθες το ρέμα Τραχώνων, στον Άλιμο.

Μαζί με τον εκπρόσωπο της Εταιρείας Προστασίας και Αξιοποίησης Αρχαιοτήτων Αλίμου, «Εισόδια – Τράχωνες», Χρήστο Αδαμόπουλο, είδαν από κοντά τις εργασίες που έχουν γίνει για τον καθαρισμό του από φερτά υλικά, σκουπίδια, καλάμια κλπ από συνεργείο της Περιφέρειας και έκαναν επιτόπια καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν σε ορισμένα σημεία των πρανών του ρέματος και στο γεφυράκι.

Ο Χρήστος Καπάταης υποσχέθηκε ότι άμεσα θα φροντίσει να επιλυθούν τα προβλήματα ώστε το νερό να κυλά στο ρέμα ανεμπόδιστο χωρίς να κινδυνεύει ο ιστορικός Βυζαντινός Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου και η διέλευση των επισκεπτών στο γεφυράκι να γίνεται με περισσότερη ασφάλεια.

Η Εταιρεία Προστασίας και Αξιοποίησης Αρχαιοτήτων Αλίμου, «Εισόδια – Τράχωνες» παρακολουθεί τα προβλήματα και είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία για την επίλυσή τους τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τον Δήμο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.