Άγιος Δημήτριος: “Σκουπίζουν και μετά βάζουν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί” (VIDEO)




Με αφορμή το άρθρο περί αξιοποίησης του χώματος από το γήπεδο και της αναφοράς σας στη διαμόρφωση του οικοπέδου στη συμβολή των οδών Προέδρου Δρακάκη και Δραγατσανίου, σας αποστέλλω βίντεο από το εις αναφοράν σημείο, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το νεκροταφείο Αγ.Δημητρίου.
Το προαναφερθέν “οικόπεδο” είναι ΠΛΑΤΕΙΑ !!! αλλά εδώ γελάνε και οι πέτρες, καθώς τα πεζοδρόμια δεν καταλήγουν πουθενά και άλλα καταλήγουν στην πόρτα του πουθενά. Και με το δρόμο ημιτελή, λόγω ενός παραπήγματος που δεν κατοικείται, να αποτελεί parking για μεγάλα οχήματα (σχολικά, βάρκες κ.α).
Πέρα από τα ατυχήματα που κατά καιρούς συμβαίνουν.
Ας ολοκληρώσουν πρώτα την διάνοιξη του δρόμου και των πεζοδρομίων και εν τέλη της πλατείας και μετά ας διαμορφώσουν και το αισθητικό κομμάτι με τον κήπο.
Μου θυμίζει αυτόν που σκουπίζει και μετά βάζει τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.
Ως πότε πια θα περιμένουμε την ολοκλήρωση αυτού του έργου;;;;;;
Αυτά που κάνουν είναι ημίμετρα.

Ευστρατία Αμπανούδη – κάτοικος Αγίου Δημητρίου

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FF8sG9yo2h8

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άγιος Δημήτριος: “Σκουπίζουν και μετά βάζουν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί” (VIDEO)

  • 12/11/2018 at 1:54 μμ
    Permalink

    Εάν ήταν το μοναδικό σημείο του Δήμου μας που πλήττεται από σκουπίδια από ερασιτεχνικές εργασίες από κακοτεχνίες κ κακές παρεμβάσεις θα ήταν ευλογη η διαμαρτυρία σας!!!Έφτιαξαν την Πριάμου πεζοδρόμηση κ οδόστρωμα κ άφησαν ελάχιστα σημεία υποδοχής κάδων κ σε ελάχιστα σημεία περπατάει χωρίς εμπόδια πεζός. Αυτά τα έργα τα πληρώνουμε ως Δήμος για βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και την εικόνα του δήμου μας. Μάταια όμως διαμαρτυρόμαστε ως δημότες..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.