Βασίλης Βαλασόπουλος: “Με νέες δυνάμεις, στρατηγικό σχεδιασμό και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον”
 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, παρουσίασε τα έργα που έχουν γίνει στην Ηλιούπολη και τα μεγάλα έργα τα οποία έρχονται, σε ανοικτή συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου.

Εκατοντάδες πολίτες της Ηλιούπολης παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τον δήμαρχο,

ο οποίος παρουσίασε σε 28 σημεία το τεράστιο έργο το οποίο έχει πραγματοποιηθεί παρά τις κοινωνικές και εθνικές οικονομικές συνθήκες.

Έργα αντιπλημμυρικά – έργα στις πλατείες – στις οδικές αρτηρίες – στα πεζοδρόμια – στην κοινωνική πολιτική – στον αθλητισμό – στον πολιτισμό – στην παιδεία – στον αθλητισμό – στην καινοτομία – στο περιβάλλον.

Έργα για τον φωτισμό – για την ασφάλεια κάθε πολίτη – νέοι παιδικοί σταθμοί – πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών – ασφαλτοστρώσεις – πεζοδρόμια με προδιαγραφές για τα ΑΜΕΑ – για τους νέους – για τους άπορους – για όσους έχουν ανάγκη – μηδενικά τέλη – πολιτισμός, κινηματογράφος με δωρεάν είσοδο για τους άνω των 60 ετών – υπογειοποίηση κάδων – έργα στην καθαριότητα – ΚΕΠ υγείας – ανακύκλωσης – για την προστασία των ζώων.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα που έρχονται: Πεζογέφυρες – Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης – Έξυπνη Πόλη -Δημόσια περιουσία – ΜΕΤΡΟ Αγίας Μαρίνας – Ολοκλήρωση Αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης – Ανάπλαση περιοχών της Αγίας Μαρίνας – Αναβάθμιση συγκροτήματος Πολυκλαδικών της πόλης – Ανάπλαση του πάρκου Χαλικάκι και του Ρέματος της Πικροδάφνης.

Ο Βασίλης Βαλασόπουλος με τρόπο απλό, απολύτως κατανοητό, με ειλικρίνεια και συνέπεια απέδειξε πως το έργο της διοίκησής του είναι έργο με πράξεις και όχι στα λόγια.

Παράλληλα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές της 19ης Μαΐου 2019 καταθέτοντας ένα ρεαλιστικό και εφικτό όραμα για την Ηλιούπολη του μέλλοντος.

Για τους συνεργάτες του ανέφερε πως είναι άνθρωποι με αξίες και πάθος, ώστε να καλυτερεύσουν με το έργο τους την καθημερινότητα των συμπολιτών τους.

Τόνισε πως επιθυμεί για συνεργάτες του ανθρώπους που κοιτούν τις Ηλιουπολίτισσες και τους Ηλιουπολίτες στα μάτια με μοναδικό σκοπό να ακούσουν τις προτάσεις και να λύσουν τα προβλήματα τους στις γειτονιές τους και όχι συνεργάτες που επιδιώκουν αξιώματα.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, με νέες δυνάμεις, στρατηγικό σχεδιασμό και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών για να συνεχίσουν να ζούνε σε μια σύγχρονη πόλη με ποιότητα ζωής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.