Τροποποίηση δρομολογίων στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ που διέρχονται από την Γλυφάδα την 28η Οκτωβρίου
Ο ΟΑΣΑ με ανακοίνωσή του ενημερώνει σχετικά με την τροποποίηση των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων που διέρχονται από την Γλυφάδα την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την εθνική Επέτειο.

Ενδεικτικά, η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Αποβλέποντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Για την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, από τις 09:30 έως και τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών: 124, 128, 164, 165, 205 και B1, ως εξής:

α) Γραμμή 124: Τα δρομολόγια θα εκτελούνται από την Αφετηρία έως και το χώρο των Τερμάτων των γραμμών 164, 165 και Β1, που βρίσκεται στην Κ. Αθανάτου (Προς Τέρμα: από Αγ. Νεκταρίου, δεξιά Πριγκιποννήσων, αριστερά Κ. Αθανάτου, όπου και το νέο προσωρινό Τέρμα. Προς Αφετηρία: από Κ. Αθανάτου, αριστερά Αγ. Νεκταρίου, συνέχεια κανονικά).

β) Γραμμή 128: Από Γούναρη, αριστερά Ανθέων, αριστερά λεωφόρο Βουλιαγμένης, δεξιά Πρ. Πέτρου, συνέχεια κανονικά.

γ) Γραμμή 164 (θα πραγματοποιεί κυκλική διαδρομή):     Από λεωφόρο Κύπρου, δεξιά Αλεξιουπόλεως, δεξιά στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, συνέχεια λεωφόρο Βουλιαγμένης, δεξιά λεωφόρο Κύπρου, αριστερά Γ. Παπανδρέου, συνέχεια κανονικά.

δ) Γραμμή 165: Δεν εκτελούνται δρομολόγια κατά τις αργίες.

ε) Γραμμή 205: Προς Τέρμα: από λεωφόρο Βουλιαγμένης, αριστερά Ελ. Βενιζέλου στο Ελληνικό, δεξιά στο χώρο των Αφετηριών-Τερμάτων των γραμμών 122, 154, 124, 171 και Χ97. Προς Αφετηρία: από το διαμορφωμένο χώρο Αφετηριών, δεξιά 25η Οδό, δεξιά και αριστερά 27η Οδό, δεξιά Ανώνυμη οδό, δεξιά λεωφόρο Βουλιαγμένης, συνέχεια κανονικά.

στ) Γραμμή Β1 (θα πραγματοποιεί κυκλική διαδρομή): Από λεωφόρο Αλίμου, αριστερά λεωφόρο Βουλιαγμένης, δεξιά λεωφόρο Κύπρου, δεξιά Αλεξιουπόλεως, συνέχεια Τιτάνων, συνέχεια Λαμίας, αριστερά λεωφόρο Αλίμου, συνέχεια κανονικά.

Σε κάθε περίπτωση στάσεις θα πραγματοποιούνται στις ήδη υπάρχουσες».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.