Τρίποντο Παπανικολάου στον αθλητισμό – Η  Άνω Γλυφάδα απέκτησε κλειστό γήπεδο μπάσκετ υψηλών προδιαγραφών (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ και βόλεϊ, που καλύπτει τις ανάγκες του 5ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Γλυφάδας αλλά και των Συλλόγων της πόλης, ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά από τη δημοτική αρχή:

Σύγχρονο παρκέ προδιαγραφών Ευρωλίγκας, ειδικός φωτισμό LED τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και νέες μπασκέτες, ανανέωση της μόνωσης στην οροφή, νέες κερκίδες και αναμόρφωση  των αποδυτηρίων και όλου του εξωτερικού χώρου.

“Στο κλειστό του Αγίου Τρύφωνα, τη δεκαετία του ’80, με ινδάλματα τους μεγάλους παίχτες της Εθνικής Ελλάδος και του NBA, περνάγαμε ώρες ατελείωτες παίζοντας μπάσκετ και πολλές φορές γυρνάγαμε σπίτι με χτυπημένα χέρια και σπασμένα γόνατα…” λέει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου

“Μπορεί μεγαλώνοντας να μην γίναμε τελικά αστέρια του NBA, όπως ονειρευόμασταν τότε, αλλά το γήπεδο του Αγίου Τρύφωνα καταφέραμε και το φτιάξαμε καλύτερο από ό,τι μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί!

Σήμερα παραδίδουμε στην πόλη μας ένα γήπεδο-στολίδι, μια αθλητική εγκατάσταση σύγχρονων και ποιοτικών προδιαγραφών.
Με τον Περικλή Δορκοφίκη, που δίνει καθημερινά τον αγώνα της αναβάθμισης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Γλυφάδας, αλλά και τους καλούς φίλους Σωκράτη Ζάχο και Μανώλη Κασσελάκη, δεν χάσαμε την ευκαιρία να ρίξουμε τα πρώτα σουτ στο ανακαινισμένο γήπεδο και να θυμηθούμε τις όμορφες παιδικές μας αναμνήσεις , όταν κάθε βράδυ ψάχναμε ευκαιρία για μερικά σουτάκια πριν “μαζευτούμε” στο σπίτι .

Με όλη μας την αγάπη και με πάρα μεγάλη χαρά παραδίδουμε το νέο γήπεδο στα σημερινά παιδιά και τους νέους της πόλης μας. Συνεχίζουμε”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.