Στην κορυφή της Ευρώπης η Αριάδνη Νάσκαρη του Ομίλου Ξιφασκίας Γλυφάδας




Ο Όμιλος Ξιφασκίας Γλυφάδας, με την αθλήτριά του και Πρωταθλήτρια Ελλάδας Ξίφους Ασκήσεως Παγκορασίδων 2018, Αριάδνη Νάσκαρη, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των νεανίδων (έως 14 ετών), στους Αγώνες Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ξιφασκίας EUROCUP U14. Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη, 12-14 Οκτωβρίου 2018.

Είναι η 3η Ευρωπαϊκή διάκριση για την Αριάδνη Νάσκαρη, που επιβεβαιώνει τη σκληρή δουλειά που γίνεται στον Όμιλο Ξιφασκίας. Με την καθοδήγηση της πετυχημένης προπονήτριας Κωνσταντίνας Θεοφίλου, η Αριάδνη ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης.

Σχολιάζοντας την επιτυχία της Θεσσαλονίκης, η Κωνσταντίνα Θεoφίλου δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανη για την Αριάδνη και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, σε μια ανταγωνιστική και πολύ δύσκολη διοργάνωση ευρωπαϊκού βεληνεκούς. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο Όμιλος μας, έχει σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, που καταγράφεται από τις συνεχείς επιτυχίες του στις Πανελλήνιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι προπονήσεις των αθλητών μας είναι καθημερινές και αποσκοπούμε, μέσα από αυτές, την διάπλαση όχι μόνο του σώματος και των αθλητικών δεξιοτήτων, αλλά και του ήθους των νέων μας, στο πνεύμα των Ελληνικών αθλητικών ιδεωδών, της ευγενικής άμιλλας και της ισορροπίας σώματος και πνεύματος.

Θέλω να συγχαρώ, με την ίδια ευκαιρία, όλους τους αθλητές του Ομίλου μας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και τους εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και να αγωνίζονται με ήθος και με τον ίδιο ζήλο σε όλες τις προκλήσεις της ζωής τους».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.