Πουλάει το σπίτι του το ζευγάρι που υποχρεώθηκε να πληρώνει 500 ευρώ στο γείτονα (VIDEO)
Η Δέσποινα Οντατζή και ο σύζυγός της Μανόλης Κόνδυλας είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα όλα. Είναι γονείς δυο ανήλικων κοριτσιών που ζουν σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Μέσα σε μια… νύχτα έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιο όχι γιατί το ήθελαν αλλά γιατί τα παιδιά τους κάθε φορά που κάνουν φασαρία στο σπίτι τους πρέπει να πληρώνουν στο γείτονα 500 ευρώ και μάλιστα με τη «βούλα» του δικαστηρίου.

Η Δέσποινα Οντατζή μίλησε ξανά για την οικογενειακή περιπέτεια που βιώνει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ελπίζοντας για ακόμα μια φορά και με τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα ότι θα αναιρεθεί η απόφαση του δικαστηρίου και θα δοθεί λύση.

Περιέγραψε πώς ξεκίνησε η διαμάχη λέγοντας πως ο γείτονας αρχικά ενοχλήθηκε από το χτύπο που έκανε η στράτα της κόρης της. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πάρτι ενώ διευκρίνισε πώς ουδέποτε περίμενε πώς όλη αυτή η κατάσταση θα είχε δικαστική εξέλιξη. Το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσης ότι αναγκάστηκε να φύγει οικογενειακώς από το σπίτι που αγόρασε, έβαλε πωλητήριο για το σπίτι και τώρα μένει στους γονείς της κοπέλας μέχρι να πουληθεί το σπίτι.

Δείτε τα όσα είπε το ζευγάρι

https://www.youtube.com/watch?v=Ex9BCwxSnZ8

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.