Που επικεντρώνονται οι έρευνες για το ακέφαλο πτώμα




Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση που διερευνά το λιμενικό και αφορά στην ανεύρεση νωρίτερα ενός ακέφαλου πτώματος σε προχωρημένη σήψη στην περιοχή του ΣΕΦ. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από ψαράδες, σφηνωμένο σε βράχια, μισό στη θάλασσα και μισό στη στεριά.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως το λιμενικό αναμένει τη νεκροτομή από τον κ. Καλογριά για να διαπιστωθεί εάν ο αποκεφαλισμός προέκυψε από φυσικά αίτια εξαιτίας της παρατεταμένης παραμονής της σορού στη θάλασσα, ενώ από το DNA θα γίνει η προσπάθεια διερεύνησης των στοιχείων ταυτότητας.

Ως πρώτο συγκριτικό δείγμα κατά προτεραιότητα μπαίνει στο εργαστήριο το βιολογικό υλικό ενός εξαφανισμένου άνδρα από περιοχή της Αττικής που δηλώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα και σε πρώτο χρόνο, διαπιστώνονται ομοιότητες στα ρούχα και στα παπούτσια που φορούσε ο συγκεκριμένος άνδρας, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του για τους οικείους τους.

του Γιώργου Καραϊβάζ/bloko.gr 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Μία σορός αγνώστων λοιπών στοιχείων και σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου μετά από ενημέρωσή τους, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.
Η σορός ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος, δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.