Παλαιό Φάληρο: Συγκλόνισε η ομιλία της μαθήτριας η οποία εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας – Αποθέωση από τον κόσμο




Αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που παρακολούθησε την επίσημη  δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου  η  μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου του 4ου  Γενικού  Λυκείου Παλαιού Φαλήρου Ιωάννα Παλασοπούλου η οποία εκφώνησε εκ μέρους της σχολικής κοινότητας της Πόλης μας, τον πανηγυρικό της ημέρας.

Η 17χρόνη μαθήτρια, παρουσία της Δημοτικής Αρχής της Πόλης, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων συλλόγων και οργανώσεων και πλήθους κόσμου κατάφερε να αφυπνίσει και να προβληματίσει όλους τους παρευρισκόμενους  με την ιστορική προσέγγιση των γεγονότων αλλά κυρίως με το πάθος και την συγκίνηση της. 

Δίκαια  λοιπόν καταχειροκροτήθηκε μετά το τέλος της ομιλίας της ενώ αρκετοί από τους παρευρισκόμενους έσπευσαν αυθόρμητα να την συγχαρούν για την εμπνευσμένη τοποθέτηση της.

Εδώ… μπορείτε να διαβάσετε την ομιλία

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Παλαιό Φάληρο: Συγκλόνισε η ομιλία της μαθήτριας η οποία εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας – Αποθέωση από τον κόσμο

  • 28/06/2023 at 4:39 μμ
    Permalink

    Δεν παραβρέθηκε κανενας καθηγητής απο το 4ο Λύκειο για να την χειροκροτησει και να την συγχαρεί Εύγε σε όλους Κυριως στον κυριο Λυκειαρχη!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.