Οι κάμερες “συνέλαβαν” αστυνομικό να κλέβει




Με τη συμπληρωματική δικογραφία τα στοιχεία του αστυνομικού διαβιβάστηκαν και στη Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναβάτης δικύκλου, σταθμεύει έξω από κατάστημα και τοποθετεί το κράνος του στον καθρέπτη της μηχανής του. Πελάτες και διερχόμενοι είδαν έκπληκτοι άγνωστο νεαρό άνδρα να προσεγγίζει το δίκυκλο και να αποσπά το κράνος από το δίκυκλο.

Η κλοπή καταγράφεται πριν 20 ημέρες, με τον οδηγό να έχει υποβάλει καταγγελία

Ο αναβάτης του δικύκλου επιχείρησε να καταδιώξει τον δράστη της κλοπής, ανεπιτυχώς με αποτέλεσμα να διαφύγει μαζί με το κράνος του. Στο ΤΑ Μοσχάτου ο οδηγός του δικύκλου, υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου δράστη για την κλοπή.

Με το υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Μοσχάτου, αναζητούσαν τα στοιχεία του δράστη. Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι δράστης της κλοπής του κράνους, είναι 30χρονος αστυνομικός ο οποιος υπηρετεί στην Άμεση Δράση.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ο αστυνομικός δε συνελήφθη ωστόσο υποβλήθηκε συμπληρωματική δικογραφία στα στοιχεία του και ακολουθείται η προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία.

Πηγή: nantiareport.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.