Όχι στην παράνομη απαγόρευση των σκύλων, στο Άλσος Νέας Σμύρνης




Δώσαμε ένα πολύ δυνατό παρόν σήμερα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Ενώσαμε τις φωνές μας και μιλήσαμε για μια ακόμη φορά για τα πλασματάκια που δεν έχουν φωνή!

Μαζευτήκαμε απ έξω από την κεντρική πύλη με τα σκυλάκια μας, όπου ξεκίνησε ο περίπατος μας με σκοπό να σταματήσουμε την παράνομη απαγόρευση των σκύλων, στο Άλσος. Βάλαμε τις παράνομες πινακίδες στην θέση που τους αρμόζει, στον κάδο απορριμάτων. Κάναμε βόλτα και καθαριότητα σε όλο το πάρκο, μαζεύοντας ότι σκουπίδι βρήκαμε μπροστά μας, δείχνοντας ότι είμαστε καθαροί και υπεύθυνοι ιδιοκτήτες και αφήνουμε τον χώρο πιο καθαρό απ ότι τον βρήκαμε.

Σκοπός μας, να προωθήσουμε πολιτισμό και παιδεία στο άλσος, στον δήμο, στις αρχές (ναι κάλεσαν και αστυνομία) και στους πολίτες που ήταν μέσα στο άλσος. Να ενημερώσουμε για τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα των ζώων μας, και να περάσουμε ένα πολύ δυνατό ειρηνικό μήνυμα, ότι όλοι μαζί, με αμοιβαίο σεβασμό, μπορούμε να συνυπάρξουμε.

Οι φύλακες του πάρκου φυσικά ήταν άφαντοι, και μια κυρία που βρήκαμε και μιλήσαμε, μας είπε την κλασική ατάκα “εμείς εντολές εκτελούμε”. ΟΧΙ, παράνομες εντολές δεν θα εκτελεί κανείς. Δεν θα τις δεχόμαστε από εδώ και στο εξής. ΚΑΝΕΝΑΣ δήμος και κανένας δήμαρχος δεν έχει το δικαίωμα να μας πετάει έξω από τα πάρκα και τα άλση!

Ήρθε και η αστυνομία γιατί τη κάλεσαν από το άλσος, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, όταν τους ενημέρωσα γιατί είμαστε εκεί και τι κάνουμε και με πιο τρόπο, οι άνθρωποι δεν μας είπαν τίποτα παραπάνω από ένα μπράβο για τον σκοπό μας και τον ειρηνικό τρόπο που τον πραγματοποιούμε. Κανένα παράπονο από την αστυνομία λοιπόν.

ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ.

Όταν πληρούμε τα παραπάνω, ΚΑΝΕΙΣ, ούτε πολίτης, ούτε φύλακας, ούτε δήμαρχος, ούτε αστυνομικός, δεν μπορεί να μας βγάλει έξω! ΚΑΝΕΙΣ. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας. Μιλήστε για τα πλασματάκια αυτά που δεν έχουν φωνή! ΓΙΝΕΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

Θα ανέβει σύντομα βίντεο με την δράση αυτή που θα είναι αφιερωμένο στον δήμαρχο της Νέας Σμύρνης και σε όλο του το επιτελείο.

Angels Team Athens -New-

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Όχι στην παράνομη απαγόρευση των σκύλων, στο Άλσος Νέας Σμύρνης

  • 02/04/2019 at 8:03 μμ
    Permalink

    Τα πλασματάκια εχουν και παραέχουν φωνή.
    Απο το πρωί μέχρι το βράδυ οπου και να είσαι ενα σκυλί γαυγίζει ξεχασμένο σε ενα μπαλκόνι ή κλεισμένο σε μια αυλή.
    Εχω αποκτήσει ψυχολογικό πρόβλημα.
    Δεν υπάρχει στιγμή ησυχίας. Συνέχεια γαυγίσματα.
    2 λεπτά χωρις ενα σκυλί να γαυγίζει ειναι ευτυχία.
    Τα συμπαθουσα παλιά.
    Σε μια τοσο πυκνή πολη ομως δεν υποφέρεται η κατάσταση.
    Οι περισσότεροι νομιζουν οτι ειναι ΟΚ να μπαινοβγαίνει το σκυλί τους απο μια μπαλκονόπορτα ή ακομα χειρότερα να είναι κλεισμένο σε ενα μπαλκόνι και να γαυγίζει σε οτιδήποτε το ενοχλήσει ή σε ολα τα αλλα, τα παρα πολλά σκυλιά που κανουν βολτες.
    Ούτε θεωρώ φυσιολογικό το να είναι κατουρημένα και το να εχουν υπολείματα σκατών τα πεζοδρόμια καθε 3 μέτρα.
    Ούτε βρισκω λογικο να πηγαίνω σε ένα πάρκο και να μη μπορω να κατσω στο πράσινο σκεπτόμενος ποσα σκυλιά εχουν κατουρήσει και χεσει εδω που θα κατσω.
    Προφανως ειμαι μια μικρή μειοψηφεία και δεν εχω κατα συνέπεια το δικαιωμα στην ησυχία ούτε στο να εχω μη κατουρημένο και χεσμένο περιβάλον.
    Οπότε κι απο μένα συγχαρητήρια σε όλους που ταλαιπωρούν σκυλιά στην Αθήνα.

    Απαντήστε
    • 30/01/2020 at 1:57 μμ
      Permalink

      Μόνο η τελευταία σας φράση δείχνει το επίπεδό σας, τόσο διανοητικό όσο και ενσυναίσθησης.
      Για όλα αυτά που λέτε, μπαλκόνια,γαβγίσματα,κλαψουρίσματα,ακαθαρσίες, δε φταίνε τα σκυλιά αλλά οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι υποτίθεται για αυτά. Δεν το έχετε σκεφτεί προφανώς ποτέ αυτό. Καλύτερα μην αποκτήσετε ποτέ κανένα έμβιο πλάσμα υπ’ ευθύνη σας, θα δυστυχήσει.

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.