Ο Κινέζος ήταν μεγάλη μάρκα! «Μάδησε» τράπεζες στην χώρα του, ήρθε στην Ελλάδα και ζούσε σαν κροίσος!




Ο 46χρονος, ο οποίος είναι ο τέταρτος Κινέζος που συλλαμβάνεται μέσα στο 2018, ήταν καταζητούμενος στην χώρα του και μάλιστα είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα για την σύλληψή του. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο πολυτελές διαμέρισμα στο οποίο ζούσε στην Γλυφάδα και το μεσημέρι της Τετάρτης (03/10/2018) του φόρεσαν χειροπέδες.

Το διεθνές ένταλμα δσύλληψης είχε εκδοθεί γιατί ο πανούργος Κινέζος, στέλεχος εταιρείας με έδρα στην Κίνα είχε πάρει δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ αλλά τα χρησιμοποιούσε μόνο για την καλοπέρασή του.

Η κατηγορίες είναι για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης εταιρικού ταμείου εκμεταλλευόμενος τη θέση εργασίας και της παράνομης λήψης τραπεζικών πιστώσεων.

Με άλλα λόγια, το 2014, ο 46χρονος Κινέζος είχε κλείσει συμβάσεις με εταιρεία στον χώρο της ένδυσης, πάντα στην Κίνα. Κρίνοντας ότι ήθελε ανανέωση η εταιρεία στην υποδομή της κατάφερε και πήρε δάνειο 4 εκατομμυρίων ευρώ από κινεζική τράπεζα παρουσιάζοντας τις συμβάσεις που είχε υπογράψει. Οι συμβάσεις αυτές ήταν πλαστές. Από το ταμείο της εταιρείας πήρε 1,5 εκατομμύριο ευρώ υποτίθεται για να ξεκινήσει την δουλειά που είχε κλείσει. Τα έβαλε όμως στην τσέπη, πήρε ένα εισιτήριο για την Ελλάδα και μην τον είδατε!

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.