“Ο δήμαρχος Γλυφάδας μήπως έχει χάσει την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου;”
(Δείτε την ανακοίνωση της Ανατροπής στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία, στην οποία είναι επικεφαλής ο Τάσος Ταστάνης)

Για ακόμη μια φορά (έχει πλέον καταστεί συχνότατο και απαράδεκτο  φαινόμενο) αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας η 17η συνεδρίαση της 15 Οκτωβρίου 1018, όπως είχε αναβληθεί και η 16η συνεδρίαση της 1ο Οκτωβρίου 2018, λόγω έλλειψης απαρτίας για την οποία ευθύνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της παράταξης του κ. Δημάρχου. Από τους 21 Δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας παραβρίσκονταν μόνο 11.

Η Δημοτική μας παράταξη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ  εδώ και πολλούς μήνες έχει προκαλέσει τον κ. Δήμαρχο να κάνει γνωστό στους πολίτες της Γλυφάδας τις αιτίες που οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας απέχουν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά ο κ. Παπανικολάου κωφεύει!

Τα προβλήματα της πόλης μας δεν μπορούν να περιμένουν πότε η παράταξη του κ. Παπανικολάου θα λύσει τις εσωτερικές της διαμάχες και αντιπαλότητες.

Οι φήμες που δίνουν διαστάσεις αντιπαρατιθέμενων συμφερόντων σε βάρος των δημοτών μόνο σε βάρος της πόλης μπορεί να αποβούν.

Τονίζουμε άλλη μια φορά την ανάγκη για πλήρη διαφάνεια στις λειτουργίες του δήμου που την διασφαλίζει η δημοκρατική συγκρότηση των θεσμικών οργάνων του.

Πλησιάζει η ώρα κρίσης των πολιτών που το ήδη θεσμοθετημένο σύστημα της Απλής Αναλογικής τους καθιστά ενεργό παράγοντα για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης. Προάγει για την πάταξη φαινομένων διαπλοκής και διεργασιών πίσω από τις πλάτες των πολιτών, δημιουργεί συνθήκες διαύγειας και συναίνεσης.

Η Δημοτική μας παράταξη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ  με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και πιστή στις αξίες  και στις αρχές της Δημοκρατίας , της εντιμότητας και της διαφάνειας, θα συνεχίσει την παρουσία και την δράση της στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Γλυφάδας, ως χρήσιμη ,αγωνιστική και δημιουργική δύναμη και σήμερα και αύριο.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.