Νέα υπερσύγχρονη παιδική χαρά στην παραλία της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στο πλαίσιο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας δημιουργήθηκε ένας υπερσύγχρονος ποιοτικός παιδότοπος ο οποίος θα προσφέρει αμέτρητη χαρά στις οικογένειες της περιοχής αλλά και στους επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα έργο αληθινή απόδειξη της κατάθεσης ψυχής της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με σήμα κατατεθέν ένα καράβι το οποίο “πέρασε από πολλές φουρτούνες” καθώς το έργο καθυστέρησε λόγω εξώδικου που έλαβε ο δήμος.

Η προσπάθεια να καταστεί η Γλυφάδα μια πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη, όμορφη και λειτουργική συνεχίζεται επισημαίνει ακόμη ο Γιώργος Παπανικολάου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ολοκληρώσαμε μια ακόμα υποδομή στο πλαίσιο της συνολικής ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, που υλοποιούμε εδώ και μια τετραετία και η οποία οδήγησε να βραβευτούμε για πρώτη φορά με τρεις γαλάζιες σημαίες!

Και σε αυτήν την προσπάθεια καταθέσαμε την ψυχή μας. Καταθέσαμε όλη μας την αγάπη για τα παιδιά μας.

Τα έργα καθυστέρησαν λίγο, επειδή δυστυχώς κάποιος από τη γειτονιά έκρινε ότι δεν πρέπει να γίνει παιδική χαρά στην παραλία μας… Για την ιστορία παραθέτω και το σχετικό εξώδικο που λάβαμε”

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.