Με μεγάλη επιτυχία η 5η Γιορτή των Λουλουδιών στην Ηλιούπολη- Προλαβαίνετε έως 4 Νοεμβρίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο της Ηλιούπολης και όχι μόνο, η 5η Γιορτή των Λουλουδιών που πρασινίζει την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και γεμίζει αρώματα την Ηλιούπολη.

Ένα μεγάλο πλήθος παραγωγών και φυτωριούχων, με τα περίπτερα τους, υποδέχονται τους κατοίκους της πόλης για να τους μυήσουν στα μυστικά της οικιακής καλλιέργειας.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν και να διαλέξουν από κοντά, κάθε είδους φυτό, από δέντρα όπως λεμονιές πορτοκαλιές κλπ, μέχρι αρωματικά βότανα.

Τους δίνεται η ευκαιρία να ακούσουν τους παραγωγούς για τις οδηγίες φύτευσης αλλά και για τις μεθόδους καλλιέργειας και την διαδικασία και να προμηθευτούν και όλα τα απαραίτητα υλικά όπως χώμα και γλάστρες μαζί με τα φυτά τους.

Η έκθεση που σκοπό έχει να διαδώσει την ιδέα της οικιακής καλλιέργειας και να την κάνει πιο οικία στους κατοίκους, έτσι ώστε αυτοί να πρασινίσουν τους κήπους τους θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου και λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ο δήμος Ηλιούπολης σας περιμένει να ξεναγηθείτε στην μαγεία της φύσης που μπορούμε να την βάλουμε εύκολα και στο σπίτι μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.