Ενοχλημένος ο Διονύσης Χατζηδάκης με τους βιαστικούς «δελφίνους» στο Παλαιό Φάληρο




Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και κατά πως φαίνεται υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα, με τις «άγαρμπες» κινήσεις των φερόμενων ως δελφίνων για την επόμενη μέρα στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Ο Χατζηδάκης, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί συνιστά ψυχραιμία και υπομονή, καθώς θέλει να διατηρήσει το fair play και να μην ανακοινώσει τίποτα προτού ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώσει κι επίσημα την κάθοδο του πετυχημένου δημάρχου στο βουλευτικό στίβο στα Νότια Προάστια.

Παρά τις παραινέσεις του, από νωρίς τόσο ο Ανδρέας Δούμας όσο και η επί χρόνια Αντιδήμαρχος Β. Ανδρικοπούλου, κινούνται ερήμην του και προσπαθούν εναγωνίως να βρουν υποψηφίους για να δημιουργήσουν δημοτική παράταξη. Μάλιστα πριν λίγες μέρες, η Βίκυ Ανδρικοπούλου σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, ανακοίνωσε τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού της, προσπαθώντας να «προλάβει» καταστάσεις. Η μη παρουσία του Δημάρχου, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Ο μόνος που διατηρεί σιγή ασυρμάτου είναι ο πρώτος σε σταυρούς Αντιδήμαρχος, στενός συνεργάτης του Δ. Χατζηδάκη, Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος δεν βιάζεται και διατηρεί την ίδια στάση με τον Δήμαρχο. Ίσως κάτι ξέρει!

Πηγή: www.pfaliro.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.