Διάπλους του Ισθμού της Κορίνθου – Μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις
Το «Νότιον Σήμα», την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, διοργανώνει πολιτιστική εξόρμηση στον αρχαιολογικό χώρο των Ισθμίων και την πραγματοποίηση του διάπλου του Ισθμού με κρουαζιερόπλοιο.
Ο διάπλους του Ισθμού της Κορίνθου είναι μία μοναδική εμπειρία που μόνο αν το ζήσεις το καταλαβαίνεις. Αξίζει να το κάνετε έστω μία φορά!
Θα δούμε ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρώπινης νοημοσύνης από μία διαφορετική όψη. Η διαδρομή είναι σύντομη, απολαυστική και δεν κουράζει.
Μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή διαδρομή διάρκειας 50 λεπτών περίπου με κρουαζερορόπλοιο τύπου καταμαράν. Στην διάρκεια του διάπλου θα γίνεται ξενάγηση για την ιστορία του Ισθμού.

Το πρόγραμμα:
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Τόπος συγκέντρωσης Μετρό Αλίμου (κατεύθυνση Γλυφάδα)

8:30 αναχώρηση.
10:30 άφιξη στη δυτική είσοδο του Ισθμού, επιβίβαση στο πλοίο ΑΡΓΩ και διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου.
12:00 Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τον Αρχαιολογικό χώρο των Ισθμίων. Στην συνέχεια στην παραλία του Λουτρακίου για φαγητό και καφέ.
Συνολικό κόστος MONO 20,00€ *

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
· Πούλμαν,
· Διάπλους Διώρυγας Κορίνθου με το καταμαράν ΑΡΓΩ,
· Είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο των Ισθμίων.

Δήλωση συμμετοχής
στο email: [email protected]

* Το Νότιον Σήμα κατάφερε και επέτυχε πολύ συμφέρουσα τιμή για τον διάπλου του Ισθμού. Η κανονική τιμή μόνον του διάπλου είναι 25€ το άτομο εάν πάτε μόνοι σας.


Ό αρχαιολογικός χώρος των Ισθμίων είναι ένας πολύ ωραίος χώρος που αξίζει να επισκεφτείς. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι ο ναός του Ποσειδώνα που πλέον έχει μείνει μόνο η βάση και κάποια κομμάτια από κίονα, το αρχαίο θέατρο, το υδραγωγείο που τροφοδοτούσε το ιερό, τα ρωμαϊκά λουτρά που είναι χτισμένα πάνω στα αρχαία Ελληνικά λουτρά. Αξίζει να σημειωθεί το τεράστιο ψηφιδωτό στα ρωμαϊκά λουτρά που θεωρείτε το μεγαλύτερο του (είδους) του στην ανατολική Ευρώπη. Τέλος από τα σημαντικότερα ευρήματα που αξίζει να δείτε είναι τα υαλοεκθέματα ψηφιδωτά από γυαλί προερχόμενα από Αίγυπτο και είναι πολλά σε αριθμό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.