Χειροπέδες σε τραβεστί που «έριχνε» κάνναβη σε στέκια της Γλυφάδας




Ένα γνωστό τραβεστί της Αθήνας μαζί με τον σύντροφο του «έριχναν» κάνναβη στα στέκια της Γλυφάδας.

Ο 43χρονος, με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τα μακριά ξανθά μαλλιά, και ο 54χρονος σύντροφος του ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του οδηγού και μεταφορέα, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας μετά από επιχείρηση των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας. Από τις έρευνες κατασχέθηκαν 67 δενδρύλλια κάνναβης, 1.424 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, σπόροι κάνναβης και μεταλλικοί τρίφτες.

Η εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε το απόγευμα της Δευτέρας όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν μετά από πληροφορίες τον 54χρονο στην περιοχή της Γλυφάδας να μεταφέρει εντός του αυτοκινήτου του, ποσότητα κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα, σε οικία στην Βάρη, στην οποία διέμενε μαζί με το 43χρονο τραβεστί όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 67 δενδρύλλια κάνναβης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.424 γραμμαρίων, δύο σύριγγες που περιείχαν έλαιο κάνναβης, δύο μεταλλικοί τρίφτες, ένα αεροβόλο όπλο, πιστόλι τύπου replica, τρία μαχαίρια.

Αξίζει να επισημανθεί ότι αυτή είναι ακόμη μια μεγάλη υπόθεση την οποία καταφέρνει να εξιχνιάσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει καίρια χτυπήματα στον πόλεμο με τα κυκλώματα και την εγκληματικότητα που ταλανίζει και τα νότια προάστια της Αθήνας.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.