Aυλαία για το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2018 – Συγκεντρώθηκαν τεράστιες ποσότητες τροφίμων και φαρμάκων




Το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2018 έριξε αυλαία χθες το βράδυ. 32 συνολικά βραδιές μουσικής, θεάτρου, σινεμά και πολιτισμού μέσα σε τρεις μήνες.  Όλο αυτό το διάστημα οι χιλιάδες θεατές πρόσφεραν τεράστιες ποσότητες τροφίμων και φαρμάκων.

“Αυτό ήταν το φετινό Φεστιβάλ του Δήμου μας, που χάρισε σε όλους μας αξέχαστες στιγμές, που προσέλκυσε δεκάδες χιλιάδες θεατές από όλη την Αττική, που ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες και τα απρόοπτα που παρουσιάστηκαν και που καθιέρωσε πλέον τη Γλυφάδα μας ως σημείο αναφοράς της τέχνης και του πολιτισμού” λέει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

“Δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις και να δημιουργήσουμε μια νέα, μεγαλύτερη εγκατάσταση στην 3η Μαρίνα, καθώς το Φεστιβάλ του Δήμου μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία που ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες και αποτελεί φυσικά οδηγό για τη συνέχεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν αδιάκοπα για να στηθεί το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα, στο Δ.Σ. και στους εργαζόμενους του ΚΑΠΠΑ και στην αντιπρόεδρο Maria Papazoglou, στα παιδιά των κοινωνικών μας δομών που συγκέντρωσαν τα χιλιάδες τρόφιμα και τα φάρμακα που έφερε ο κόσμος για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι δεκάδες τόνοι με τρόφιμα και φάρμακα που συγκεντρώθηκαν – αντί εισιτηρίου – ήδη διανεμήθηκαν και εξακολουθούν να διανέμονται στους δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου μας. Συνεχίζουμε”.
#festival_glyfada2018

Το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2018 έριξε αυλαία χθες το βράδυ! Τρεις μήνες με 32 συνολικά βραδιές μουσικής, θεάτρου, σινεμά,…

Gepostet von Giorgos Papanikolaou am Freitag, 5. Oktober 2018

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.