Ανδρέας Κονδύλης: Να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών στην παραλιακή




Tη δυσαρέσκειά του για την πορεία των έργων για την κατασκευή της πεζογέφυρας (Ποσειδώνος και Καλαμακίου) και την παράταση της ταλαιπωρίας χιλιάδων οδηγών, εκφράζει ο δήμαρχος Αλίμου, με επιστολή του προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Χθες αποφασίστηκε να παραμείνει κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, έως και τις 27 Οκτωβρίου! Το πρόβλημα με το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στην παραλιακή είναι κάθε μέρα πρώτο θέμα στα δελτία κίνησης των δρόμων.

Ο δήμαρχος ζητά να ανοίξει άμεσα η κλειστή λωρίδα κυκλοφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς

Υπουργείο Υποδομών,

Και Μεταφορών

Γεν. Γραμ. Υποδομών

Γεν. Δ/νση Συγκ. Υποδομών

Δ/νση Οδικών Υποδομών (Δ13)

Τμήμα ε

Λ. Αλεξάνδρας 19

Τ.Κ. 114 73

fax : 210 6429857

ΘΕΜΑ: Παράταση διάρκειας ισχύος απόφασης έγκρισης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια κατασκευής της πεζογέφυρας επί της Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της Λ. Καλαμακίου στον Δήμο Αλίμου

Σχετικό : α) Το με αρ. πρωτ. ΔΟΥ/5125/Φ263/5.10.2018 (20839/8.10.2018 αρ. πρωτ. Δήμου Αλίμου)

Σε συνέχεια του παραπάνω σχετικού εγγράφου σας, για την παράταση ισχύος της με αρ. 16846/13.06.18 Αστυνομικής Απόφασης μέχρι και την 27.10.2018, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της πεζογέφυρας επί της Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της Λ. Καλαμακίου στον Δήμο Αλίμου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών.

Η παραπάνω λωρίδα παραμένει κλειστή για περισσότερους από τέσσερις (4)  μήνες και καθημερινά βιώνουμε αλλά και γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων αλλά και καταγγελιών για την εκτεταμένη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή.

Σημειώνουμε δε ότι στους ραδιοφωνικούς σταθμούς αναφέρεται καθημερινά κάθε πρωί ως σημείο που παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων, στην περιοχή του λεκανοπεδίου.

Παρακαλούμε για την άμεση απόδοση της λωρίδας στην κυκλοφορία.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.