Τα «βρόντηξε» ο πρώην αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κρικρής

Με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστή την παραίτηση του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο Γιώργος Κρικρής.

Είχε αναλάβει τη θέση αυτή στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, πρόσφατα, μετά την υπουργοποίηση του Λευτέρη Κρέτσου.

Ο Γιώργος Κρικρής, που ήταν αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, όπως γράφει στην επιστολή παραίτησης, επιστρέφει στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για το περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να προσφέρει:

Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ελληνική κυβέρνηση, σε μια κρίσιμη στιγμή. Είπα το ναι μετά από αρκετή σκέψη, γιατί θέλω να δώσω φωνή στη γενιά μου, θέλω να κάνω τους συνομήλικούς μου να πιστέψουν στην πολιτική, θέλω να δώσω όσα μπορώ για το καλό της χώρας.

Όταν γνωστοποιήθηκε η τοποθέτηση μου στη θέση του Γενικού Γραμματέα, ευχαρίστησα όσους μου είπαν »μας κάνεις υπερήφανους’’, αλλά και όσους με συμβούλεψαν »μην μπλέξεις εκεί’’.

Πιστεύω ότι η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.
Διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει.

Παραμένοντας σταθερός στις απόψεις μου αυτές, αποφάσισα να αποχωρήσω.
Παραμένω ενεργός στην πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ, για να αφοσιωθώ σε κάτι που πιστεύω βαθιά: την Αυτοδιοίκηση. Μέσα από αυτήν μπορώ να υπηρετήσω καλύτερα, άμεσα και αποτελεσματικά τους συμπολίτες μου.

Η ριζοσπαστική αλλαγή της χώρας θα προκύψει μόνο μέσα από τις τοπικές κοινωνίες. Η συνείδηση μού επιβάλλει να εργαστώ μαζί με τους ανθρώπους της γενιάς μου γι΄ αυτό τον σκοπό.

Ευχαριστώ θερμά όσους με εμπιστεύθηκαν και μου ανέθεσαν τη θέση του Γ.Γ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣΠαραμένοντας σταθερός στις απόψεις μου αυτές, αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση του Γενικού…

Gepostet von George Krikris am Montag, 24. September 2018

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X