Πυρασφάλεια χωρίς σταγόνα νερό στο λόφο Πευκωτό (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Χωρίς νερό έχουν μείνει τα βαρέλια για την πυρόσβεση στο λόφο Πευκωτό. Το ανακάλυψε ένας δημότης ο οποίος έκανε τη σχετική καταγγελία στην ομάδα “Το Forum των 3Β”.

Δημήτρης Σαμπαζιώτης

Βόλτα με τη νεολαία στο λόφο του Κανελλoπούλου (Τάσιανη για τους Βουλιαγμενιώτες και Πευκωτό για τους κατοίκους της Βάρης).
Δυσάρεστη έκπληξη τα άδεια βαρέλια πυρόσβεσης. Εύλογη η απορία της μικρής εθελόντριας για το πώς θα σβήσει η φωτιά χωρίς νερό.
Είμαι σίγουρος ότι η εξαιρετική Πυροσβεστική της περιοχής μας (επαγγελματική κι εθελοντική), καθώς κι η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, θα μεριμνήσουν για την αποκατάσταση της έλλειψης.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου.

Δευτέρα 3/9/2018 Ώρα 09:00

Σχετικά με τις καταγγελίες του κ Δημ. Σαμπαζιωτη.
Επιβεβαιώνουμε του λόγου το αληθές. Το 90% των βαρελιών Δασοπροστασίας-πυροπροστασίας στο λόφο του πευκωτου στα πηγαδάκια,έχουν αχρηστευθεί!! Ο λογος; Κάποιος-κάποιοι (Φίλοι) του δάσους φρόντισαν γι’αυτό!! Προσέκρουσαν με το αυτοκίνητο τους και τα έσπασαν!! Βέβαια όταν, ο μη γένοιτο, χρειασθεί να κάνουμε χρήση των 220 λίτρων νερού που έχει κάθε βαρέλι, δεν θα μπορούμε. Θα απολαύσουμε όμως, τις στάχτες των πευκων του δάσους!! Λοιπόν και;; Εμείς θα έχουμε κάνει την ηρωική μας πράξη!!! Θα έχουμε καταστρέψει- σπάσει-αχρηστεύσει τις πηγές αντλήσεως νερού. Λεβέντες και μάγκες!!! Παλικάρια!!! Σας συγχαίρουμε!! Εύγε σας!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.