Προύχοντες και πληβείοι στη συναυλία του Ξαρχάκου στη Βούλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ενέργεια των διοργανωτών της χθεσινοβραδινής συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου, στην κεντρική πλατεία της Βούλας, που έβαλαν τον κόσμο να την παρακολουθήσει πίσω από κιγκλιδώματα, ενώ οι 200 “ξεχωριστοί” θεατές κάθισαν μπροστά τους σε καρέκλες.

Δείτε την διαμαρτυρία της Poulia Mourelatou , στην ομάδα “Το Forum των 3Β”

Πραγματικά λυπάμαι γι αυτό που ειδα χθές στην συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.
Κιγκλιδώματα που ξεχωρίζανε τους προύχοντες από τους λαικούς.Διακόσιες θέσεις μπροστά (δέκα σειρές περίπου).Καταλαβαίνω ότι πρέπει κάποιοι να καθήσουν μπροστά (επίσημοι) αλλά διακόσοι;;;Στο τέλος στις 9.00 που σβήσαν τα φώτα για να αρχίσει η συναυλία και σφού 100 από τους 200 (μετρημένοι) δεν ήρθαν και αφού όλοι οι προύχοντες και οι παρέες τους καθόντουσαν άνοιξαν τα κιγκλιδώματα και αυτοί που ήρθαν στις 9.00 κάθησαν στις καλύτερες θέσεις, οι υπόλοιποι συνεπείς στις θέσεις των λαικών στρωμάτων της Βούλας πίσω από τα κυγλιδώματα.Κρίμα για τον διαχωρισμό της τοπικής κοινωνίας της Βούλας!Επίσης θέλω να σας πώ ότι ζώ χρόνια στην Βούλα με ενεργή δράση στα κοινά και έβλεπα ποιοί καθήσανε στις θέσεις των εκλεκτών!!!!!!!!

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤO FACEBOOK THΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΝΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Προύχοντες και πληβείοι στη συναυλία του Ξαρχάκου στη Βούλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 16/09/2018 at 4:40 μμ
    Permalink

    Ο Κος Σταύρος Ξαρχάκος αν το είδε αυτό έπρεπε να φύγει φανερά.
    Γνωρίζει ότι την δεκαετία του 1985 , το 1984 ή το 1985 και ενώ οι πολτες της Ιθάκης ( της δύσκολης τότε σε επικοινωνία Ιθάκης) περιμένανε πανδημεί να ακούσουν την συναυλία του και οι τραγουδιστές του κάνανε στραπάτσο επί σκηνής ζητώντας χρήματα από τον δήμαρχο που τότε είπε στους πολίτες ότι αν δώσω τις 200 χιλιάδες δραχμές που ζητάνε οι τραγουδιστές θα τα κόψω από κάποιο άλλο έργο ( ανέφερε το έργο του νησιού) .Και ο Κος Ξαρχάκος Αποσβολωμένος που ο απλός κόσμος και λιγοστοί τότε τουρίστες ( απομωνομένοι στο δύσκολο νησί επικοινωνιακά) λέγανε τότε να δούν κάτι το καλοκαίρι να αλλάξει το μάτι τους σπ την κλεισούρα το χειμώνα.
    Και πρός τιμήν του ο Κος Σταύρος Ξαρχάκος και ο καλός Δήμαρχος τότε Σπύρος Αρσένης βρήκανε την λύση και ο κόσμος άκουσε την συναυλία και χάρηκε. Οι τραγουδιστές τότε με επικεφαλής εκπρόσωπο τον πολύ πιεστικό στο θέμα της αμοιβής Νίκο Δημητράτο προκάλεσαν την ελεεινολογησί των από τον αποσβολωμένο κοσμάκη που περίμενε κάτι να ακούσει να ξεσκάσει απ την κλεισούρα στο δύσκολο επικοινωνιακά νησί.
    Ο Κος Σταύρος Ξαρχάκος αν κατάλαβε τι έγινε τα περί πατρικίων και πληβείων , και αν έγιναν έτσι , έπρεπε να φύγει διακριτά και με άποψη.
    Μπροστά μπροστά έπρεπε νάναι τα παιδιά για να γαλουχούνται στην Ελληνικότητα της μουσικής του Κου Σταύρου Ξαρχάκου.
    Αν έγιναν έτσι τα πράγματα με κάγκελα και κιγκλιδώματα αναμονής πατρικίων και ανθυπάτων.
    Αν δεν έγιναν έτσι και γράφτηκαν εδώ ανακρίβιες , τότε είμαστε ακόμα χειρότερα ώς κοινωνία. Γιατί παίζουμε στο έτσι και αλλοιώς.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.