Πρώτο πανελλαδικά και αυτό το καλοκαίρι το Seatrac του Δήμου Γλυφάδας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Κάθε ρεκόρ χρήσης έσπασε φέτος το Seatrac του Δήμου Γλυφάδας και είναι και πάλι με μεγάλη διαφορά πρώτο πανελλαδικά.

Δείτε τι λέει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου:

“Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά και υπερηφάνεια που διασφαλίζουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε τόσους συνανθρώπους μας με αναπηρία και κινητικές δυσκολίες, το δικαίωμα να απολαμβάνουν το αγαθό του ήλιου και του θαλασσινού μπάνιου, χωρίς τον παραμικρό αποκλεισμό” 

Δεν είναι μόνο ο μηχανισμός Seatrac: Δίπλα σε αυτόν έχουμε φτιάξει ολόκληρη υποστηρικτική υποδομή, με προσωπικό του Δήμου παρών όλη τη μέρα, με ειδικό διάδρομο, υποδομή για το συνοδό, ομπρέλες, ειδική ντουζιερα, θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ στο πάρκινγκ μπροστά από την παραλία. Αυτή ακριβώς η ολοκληρωμένη προσέγγιση, που λύνει κάθε δυσκολία πρόσβασης στη θάλασσα, είναι που οδηγεί με τόσο μεγάλη διαφορά και φέτος τη Γλυφάδα στην πρώτη προτίμηση των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Στελιος Κουρουπακης , εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου μας για τα ΑΜΕΑ, που έχει δώσει και την ψυχή του στο έργο αυτό όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εκείνον σας διαβεβαιώ ότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και ζεστασιά σε όλους τους συμπολίτες μας με αναπηρία στην παραλία και όχι μόνο: Σε κάθε υποδομή, σε κάθε λειτουργία του Δήμου, δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε για να έχει κάθε συνάνθρωπός μας την ίδια πρόσβαση, τα ίδια δικαιώματα”.

Το ΝΟΤΙΑ.GR βρέθηκε στην παραλία της Γλυφάδας και μίλησε με τους χρήστες του Seatrac που το χρησιμοποιούν για να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Ο Γεράσιμος Πόλης με τις εθελόντριες Βαλεντίνα Δεωνά και Ειρήνη Χατζηνικολάου

«Eίναι μια πολύ επιτυχημένη εγκατάσταση, εξυπηρετεί πολύ κόσμο από πολλές περιοχές» μας λέει ο Γεράσιμος Πόλης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και στον εντεταλμένο σύμβουλο Στέλιο Κουρουπάκη που έχει την ευθύνη της εγκατάστασης και φροντίζει για την άψογη λειτουργία του».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.