Piloxing: Πιλάτες & μποξ για τέλειες αναλογίες από τον δήμο Αλίμου (VIDEO)




Με πολλή δουλειά και αγάπη, οι υπεύθυνοι του Θουκυδίδειου Οργανισμού και Πολιτισμού Αλίμου, σχεδίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με όλα τα δημοφιλή τμήματα αλλά και με πολλές καινούριες δραστηριότητες.

Διαλέξτε ανάμεσα σε 56 δραστηριότητες και γραφτείτε:

Θέατρο, χορός, εικαστικά, γυμναστική, κολύμβηση, φωτογραφία, χορωδία, αλλά και ραδιοφωνική παραγωγή, βυζαντινή αγιογραφία, χειροποίητο κόσμημα, κατασκευή κούκλας-μαριονέτας, ψηφιδωτό, 2D-3D animation, μουσικοθεραπεία, λέσχη γραφής και ανάγνωσης, δημιουργία παραμυθιού, aqua aerobic, stretching, capoeira, hula, piloxing… και πολλά ακόμα…

Την εβδομάδα από 17-22 Σεπτεμβρίου, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για να δείτε αν σας ταιριάζει η δραστηριότητα που σας αρέσει.

Τι σχέση μπορεί να έχει το ματ (στρώμα του πιλάτες) με ένα ζευγάρι γάντια του μποξ; Μη βιαστείτε να απαντήσετε «καμία». Και τα δύο πλέον αποτελούν απαραίτητα αξεσουάρ για όσες έχουν επιλέξει -ανάμεσά τους και πολλές celebrities- ως μέθοδο εκγύμνασης το piloxing. Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα, που φέρει την υπογραφή της trainer Βιβέκα Τζένσεν και το οποίο συνδυάζει γνωστές ασκήσεις πιλάτες με αντίστοιχες της πυγμαχίας.

Στόχος του, η γράμμωση του σώματος, η αύξηση της αντοχής, η αποβολή του συσσωρευμένου στρες, καθώς και η δυνατότητα που προσφέρει σε όποια το ακολουθήσει να αποκτήσει ένα ευλύγιστο, λεπτό κορμί.

Πριν ξεκινήσετε την άσκησή σας, εκτός από το ματ θα χρειαστεί να φορέσετε ένα ζευγάρι ειδικά γάντια με βάρη, τα οποία θα βοηθήσουν να τονωθεί η περιοχή των ώμων και τα χέρια σας. Κάθε μάθημα ξεκινά με προθέρμανση (5′-6′), ενώ στο σύνολό του διαρκεί 60′, κατά τη διάρκεια του οποίου θα κάψετε από 500 έως και 800 θερμίδες. Και όλα αυτά σχεδόν χορεύοντας!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.