Παρουσίαση βιβλίου στο Δημαρχείο Γλυφάδας

Συγγραφέας
12 Σεπτεμβρίου, 2018
1 λεπτό διάβασμα

Οι εκδόσεις «Γαβριηλίδη» προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Λούμου «Αναζητώντας τον Νέο Καποδίστρια και ιστορίες της Γλυφάδας από το 1900», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Γλυφάδας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (στο ισόγειο του κτιρίου), στη διεύθυνση; Άλσους 15, στη Γλυφάδα.

Σημειώνεται πως θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου και πως την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Ερμιόνη Κοροσίδου Καρρά, εκπαιδευτικός διδάκτωρ.

Θα παρουσιάσουν η κα Ιωάννα Μαρή, Σύμβουλος Επικρατείας και ο κ. Αναστάσιος Θωμαΐδης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ενώ θα ακολουθήσει και μικρή δεξίωση μετά την παρουσίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου στο: 6972237115.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας