Παλαιό Φάληρο: Συναυλία με ελεύθερη είσοδο
Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο Μπάτη. Παντελής Θαλασσινός και Βασίλης Σκουλάς. Δύο σπουδαίοι μουσικοί, δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς καλλιτέχνες που ακτινοβολούν στο καλλιτεχνικό στερέωμα, δύο  μεγάλοι τραγουδοποιοί  και ερμηνευτές τιμούν με την παρουσία τους τα “Φαληρικά  2018“.

Με διαφορετικές αφετηρίες  αλλά με κοινό στόχο την προσήλωση στην ποιότητα και την συνέπεια να διακρίνει την πολυετή παρουσία τους στον καλλιτεχνικό χώρο, εξασφαλίζουν ότι η επίσκεψή τους στην πόλη μας, θα αποτελέσει κορυφαίο μουσικό και πολιτιστικό γεγονός.

Τα  “Σμυρναίικα τραγούδια “  θα πετάξουν  πλάι στον    “ Ήλιο  Θεό “  και  τα  “ Καράβια Χιώτικα “ θα περάσουν δίπλα από εκεί που  “Οι γωνιές  παίρνουν φωθιά “, το   “Ανάθεμά  σε “ θα ακουστεί ως της    “Γαμβούσας  τα΄ακρωτήρι “  το  “Εισιτήριο  στην τσέπη “  θα φθάσει ως τις Χανιώτικες Μαδάρες, τα Λασιθιώτικα  βουνά και τις κορφές του Ψηλορείτη.

Οι εκπλήξεις από την συνεύρεση των δύο επιφανών καλλιτεχνών  καιροφυλακτούν να μας αναθερμάνουν την διάθεση και να μας υπενθυμίσουν τον πλούτο και το βάθος της ελληνικής τραγουδοποιίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.