Ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος σήμερα και αύριο στις Ιωνικές Γιορτές
Σήμερα και αύριο, στις 21:00, ο μεγάλος μας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος πραγματοποιεί δύο σημαντικές συναυλίες, σχεδιασμένες ειδικά για το Φεστιβάλ της Νέας Σμύρνης.

Ο συνθέτης μάς ταξιδεύει σε διαχρονικά μουσικά του έργα, σε τοπία, σε μνήμες, στο νου και την ψυχή των νέων, με την φιλοσοφία και την ξεχωριστή αισθητική των συνθέσεών του, που αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς μιας Ελλάδας που αντέχει στον χρόνο.

Σήμερα στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται αποσπάσματα από την Ιθαγένεια, το Χρονικό, τα Ανεξάρτητα, Τα τραγούδια του Νέου Πατέρα καθώς και μέρη της πρόσφατης μουσικής του δημιουργίας από το έργο Εντεύθεν και τον κύκλο τραγουδιών Κρητικός Ορίζοντας.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη Θητεία, τους Μετανάστες, το Σεργιάνι στον Κόσμο, τα Ανεξάρτητα Πρώτα Τραγούδια. Οι δημοφιλείς κλασικές συνθέσεις του από τα Χίλια μύρια κύματα και Το Καφενείον η Ελλάς ως και Οι Οχτροί και τα Παραπονεμένα λόγια, Η Μάνα του Αλέξανδρου, Πέρα από τη θάλασσα, το Ζάβαρα κάτρα νέμια…

Συντελεστές: Σήμερα ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Δήμος Αναστασιάδης, Γ. Νικηφόρου-Ζερβάκης, Δάφνη Ζουρνατζή. Αύριο οι: Κώστας Μακεδόνας, Χαρ. Γαργανουράκης, Λάκης Χαλκιάς, Δάφνη Ζουρνατζή.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ/ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 8 €/ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ – ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ: 5 €

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.