Ο δήμος Νέας Σμύρνης εκπαιδεύει το προσωπικό του στη χρήση υπολογιστών (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης στην προσπάθειά του για συνεχή βελτίωση και εκπαίδευση των υπαλλήλων του, τους προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και να βελτιώσουν έτσι τις δεξιότητές τους. Χθες, οι πρώτοι 14 υπάλληλοι παρέλαβαν από τον Δήμαρχο κ. Τζουλάκη το αναγνωρισμένο (από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΑΣΕΠ) πιστοποιητικό χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών: “UNICERT PRIMARY”.

Το κόστος του προγράμματος αλλά και των εξετάσεων καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Δήμο μέσω κονδυλίων που εξασφάλισε και τα οποία εν προκειμένω διαχειρίζεται το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας.

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε το δεύτερο τμήμα των υπαλλήλων για την εκμάθηση και πιστοποίηση της χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ενώ άμεσα ξεκινούν και τα ξενόγλωσσα προγράμματα για την απόκτηση των επίσημων πτυχίων της Αγγλικής γλώσσας Β1, Β2, Γ1, Γ2 του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας του ΥΠ.Ε.Π.Θ. (στο πλαίσιο του International Certificate Conference -I.C.C-, που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. μέσω της υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Δήμου Νέας Σμύρνης).

«Στόχος μας είναι να διαθέτουμε προσωπικό πλήρως καταρτισμένο και ενημερωμένο, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες και έτσι να είναι πιο άμεση και αποτελεσματική η εξυπηρέτηση των δημοτών μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ο δήμος Νέας Σμύρνης εκπαιδεύει το προσωπικό του στη χρήση υπολογιστών (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 20/09/2018 at 4:25 μμ
    Permalink

    Καλησπέρα. Προσλαμβάνονται υπάλληλοι – στη σημερινή εποχή – που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ Υπολογιστές? Απόφοιτοι δημοτικού είναι?

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.