Νότια προάστια: Συμμορίες κλέβουν κοινόχρηστα ποδήλατα και ρούχα από τους κόκκινους κάδους!




Ακόμη και οι κόκκινοι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων μπήκαν στο στόχαστρο των Ρομά!

Εκτός από χαλκοσωλήνες, ορειχάλκινες βάνες ποτίσματος, σχάρες και καπάκια της ΕΥΔΑΠ, άρχισαν να κλέβουν και ρούχα από τους κόκκινους κάδους ανακύκλωσης.

Σε δήμους των νοτίων προαστίων αναγνώστες του NOTIA.GR, μας είπαν ότι είδαν Ρομά να αδειάζουν τις σακούλες που έβγαζαν από τους κάδους και να ξεδιαλέγουν τα ρούχα. Έφευγαν παίρνοντας μαζί τους τα πιο καινούρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το ίδιο κύκλωμα βρίσκεται πίσω και από τις κλοπές κοινόχρηστων ποδηλάτων από Άλιμο, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα Βουλιαγμένη και Βούλα.

Τα ποδήλατα δεν πωλούνται αλλά πάνε για λιώσιμο!

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Νότια προάστια: Συμμορίες κλέβουν κοινόχρηστα ποδήλατα και ρούχα από τους κόκκινους κάδους!

  • 13/09/2018 at 4:10 μμ
    Permalink

    Το ιδιο γινοταν και παλιά απο παρομοιους καδους που υπήρχαν σε διαφορα σημεια του νομού μας για τριτοκοσμικες χωρες! Ειχα συνομιλησει μαζι τους και ήταν αλλοδαποί! Συγκεκριμένα πριν 18 χρονια εξω από τα σχολεία του Υμηττου μια η ωρα το βραδυ, που ετρεχα απο τον Άλιμο εκει να προσφέρω καινουρια ρουχα του συνεχως αναπτυσσομενου γιου μου. Το 8χρονο τοτε παιδι μου τρομαξε απο τις φάτσες που ειχαν αραδιασει τα πραγματα στο πεζοδρομιο και τα ξεδιάλεγαν. Φυσικα ηταν η τελευταια φορά που πηγα πραγματα….

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.