Ηλιούπολη: Τένις για παιδιά – Δωρεάν τα πρώτα μαθήματα
Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης «Ηλιούπολη» (ΑΟΑΗ) οργανώνει και φέτος τμήματα εκμάθησης τένις για παιδιά άνω των 4 ετών.

Ειδικότερα για τα παιδιά 4-8 ετών (ΜΙΝΙ ΤΕΝΙΣ) τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος χρησιμοποιώντας κατάλληλα διαμορφωμένα γήπεδα καθώς και
εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί ειδικά γι αυτές τις ηλικίες. Για τα μεγαλύτερα παιδιά επίσης σχεδιάζονται προγράμματα προπόνησης που να ταιριάζουν με τις ανάγκες τους.

Επωφεληθείτε από την προσφορά του Ομίλου να προσφέρει δωρεάν τα πρώτα μαθήματα και δώστε τους την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα του τένις.

Στοιχεία επικοινωνίας Γραμματείας Ομίλου: Κεφαλληνίας και Έβερτ 1. (τέρμα λεωφορείων 237).
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210–9930452 και 210–9969268,
καθημερινά από 17.00 – 21.00 και κάθε Σάββατο από 10.00 – 12.00.

Γιατί τένις;
Είναι ένα άθλημα που παίζεται από όλες τις ηλικίες. Όποιος αγαπήσει το τένις μπορεί να χαίρεται το παιχνίδι μέχρι πολύ προχωρημένη ηλικία. Είναι πολύ εύκολο για κάποιον να παίξει. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γήπεδο και μία ρακέτα. Το παιδί αναπτύσσει πειθαρχεία, αυτοπεποίθηση, αυτοέλεγχο και αυτοσυγκέντρωση.

Μαθαίνει να κερδίζει με σεβασμό στον αντίπαλο και να αποδέχεται την ήττα σαν αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού. Αν και ατομικό άθλημα το παιδί αναπτύσσει την κοινωνικότητα και δημιουργεί μακροχρόνιες και δυνατές σχέσεις φιλίας με τους συναθλητές του.

Γιατί να διαλέξετε τον ΑΟΑΗ;

Ο ΑΟΑΗ λειτουργεί για 30 χρόνια μια από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα με μία έμπειρη ομάδα προπονητών που έχουν εξειδίκευση στη διδασκαλία του
τένις. Απόδειξη αυτού είναι οι πολυάριθμες διακρίσεις των αθλητών της που τον έχουν αναδείξει τα τελευταία χρόνια σαν τον κορυφαίο Αθλητικό Όμιλο Τένις στην Ελλάδα.
Διαθέτει τις αρτιότερες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα με 5 χωμάτινα γήπεδα, 2 γήπεδα τύπου green set και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.
Η προπόνηση γίνεται από έμπειρους προπονητές σε ολιγομελή (ως 6 παιδιά) τμήματα.
Ο ΑΟΑΗ είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Αθλητικό Σωματείο που σαν στόχο έχει τη διάδοση του τένις, ειδικά ανάμεσα σε μικρότερες ηλικίες.
Για το λόγο αυτό η μηνιαία συνδρομή για τους μαθητές της Ακαδημίας είναι πολύ προσιτή, ξεκινώντας από τα 15 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.