Ηλιούπολη: Στόχος η νίκη την Κυριακή στο Βύρωνα




Με στόχο να συνεχίσει το καλό ξεκίνημα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ με τη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής, αλλά και την επιτυχία της πρόκρισης στο Κύπελλο επί του Ιάσωνα, η Ηλιούπολη αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα (16:30) την Δόξα Βύρωνος.
Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και οι ποδοσφαιριστές των «κυανερύθρων» είναι πανέτοιμοι για να συνεχίσουν με μια ακόμα νίκη την πορεία τους.
Μάλιστα σε αυτή την προσπάθειά τους οι παίκτες του Βαγγέλη Γαλάνη αναμένεται να έχουν και την συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι για έναν ακόμα αγώνα θα δώσουν κυανέρυθρο χρώμα στην κερκίδα, δίνοντας «φτερά στα πόδια» των παικτών, προστατεύοντας παράλληλα την ομάδα από οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο νέο ξεκίνημα που έχει γίνει φέτος στην Ηλιούπολη.
Στο στρατόπεδο του «Ήλιου» επικρατεί ενθουσιασμός μετά την καλή παρουσία και τις δύο νίκες στα ισάριθμα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα και ιδιαίτερα μετά τη νίκη επί της πολύ ποιοτικής ομάδας της Αγίας Παρασκευής.
Το κλίμα είναι πολύ καλό στην Ηλιούπολη και αυτό το γεγονός ενισχύει την προσπάθεια για μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά μέσα στο Βύρωνα επί της Δόξας.

*Το γήπεδο της Εργάνης βρίσκεται δίπλα στο Θέατρο Βράχων και πιο συγκεκριμένα επί τους οδού Κριεζώτου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.