Η εκδήλωση των “Συνεργών με την Ηλιούπολη” για την εκπαίδευση




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Άλσος Δ. Κιντής, η εκδήλωση των Συνεργών με την Ηλιούπολη με θέμα την εκπαίδευση και τίτλο: Σύγχρονες προκλήσεις για μια άλλη εκπαίδευση, κράτος, φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες κατοίκους, εκπαιδευτικούς, μέλη και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, που παραβρέθηκαν σε μια συζήτηση που αποδείχτηκε ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

Πιστοί στην αντίληψη ότι ο δημόσιος διάλογος είναι προαπαιτούμενο αλλά και ζητούμενο για μια άλλη εκπαίδευση, καθώς και για την δημοκρατική επίλυση όλων των προκλήσεων σε μια σύγχρονη κοινωνία, δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας στην πόλη, προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους ομιλητές για τις εισηγήσεις τους. Τον κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο, δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής του ΕΝ.Α.Κ και διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, τον κ. Φώτη Χρυσουλάκη, δημοτικό σύμβουλο Ηλίου-Πόλις και διευθυντή του 4ου ΓΕ.Λ Ηλιούπολης, τον κ. Νίκο Φίλη, βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τέως υπουργό παιδείας, τον πρόεδρο των Συνεργών με την Ηλιούπολη, Αποστόλη Στασινόπουλο, καθώς και τον συντονιστή μιας απαιτητικής συζήτησης, κ. Κώστα Σεφτελή, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Ηλιούπολης.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.