Γλυφάδα: 9 στα 10 παιδιά γίνονται δεκτά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας άνοιξαν τις πόρτες τους, στο πλαίσιο του δεύτερου «Open Day».

Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με το χώρο που θα περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους τη φετινή χρονιά, ενώ γνώρισαν για πρώτη φορά και τους παιδαγωγούς τους.

“Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους του Δήμου μας και τους παιδαγωγούς, που συνέβαλαν όλοι σε ένα απόλυτα επιτυχημένο «Open Day», για δεύτερη συνεχή χρονιά” δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

 

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι που την τελευταία τριετία δημιουργήσαμε στην πόλη μας δύο νέους και ποιοτικούς παιδικούς σταθμούς (στις περιοχές της Ευρυάλης και του Αγίου Νικολάου) κι έτσι σχεδόν 9 στα 10 παιδιά που κάνουν αίτηση για τους δημοτικούς μας παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά και στη συνέχεια απολαμβάνουν ένα σχολικό περιβάλλον σύγχρονο και λειτουργικό.

Στις υποδομές του Δήμου μας ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να προσθέσουμε μία ακόμα, μόνο για βρέφη, που οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς, μέσα στο φθινόπωρο. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες.

Καλή σχολική χρονιά!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.