Εκστρατεία για τους πληγέντες στο Μάτι από την Ένωση Γυναικών Γλυφάδας
 ( ‘’Εμείς’’ όπου υπάρχει ανάγκη’’)

Με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη παρακολουθήσαμε τα δραματικά γεγονότα της φωτιάς που έπληξαν τις περιοχές της Αττικής που μόνο με περιγραφές μας παραπέμπουν σε βιβλικές καταστροφές.

Ο μαρτυρικός θάνατος δεκάδων συνανθρώπων μας όλων των ηλικιών, ο τραυματισμός αρκετών άλλων και η καταστροφή τόσων περιουσιών, έχει σκεπάσει με ένα βαρύ πέπλο ατέλειωτου πόνου όλους τους Έλληνες και καλούμε όλα τα μέλη μας και τους φορείς να συνδράμουν στην δράση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιήσουμε.

Το ΔΣ της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας, αφού επικοινώνησε με τους επίσημους φορείς του Ματίου για να διαπιστώσει τις ανάγκες που υπάρχουν στους πυρόπληκτους, αποφάσισε:

Την συγκέντρωση κλινοσκεπασμάτων (μαξιλάρια, διπλά σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες προσώπου, μπάνιου, χεριών, παπλώματα, λάδι, καφές, μέλι και αλοιφές Bepanthol).

Το σχολικά είδη των μαθητών είναι ήδη καλυμμένα με δωροεπιταγές.

Τόπος συγκέντρωσης- 1ος όροφος του ΚΑΠΗ Αγ Τρύφωνα 7-8μμ κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή από 7/9/18-24/9/18.Τα είδη θα παραδοθούν ιδιοχείρως από την Ένωση στην Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου και στους πληγέντες.Τηλ . επικοινωνίας – 6945 522 223

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.