Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη: Τι ισχύει για όσους έχουν κάρτα δημότη




Μετά από σχετική ενημέρωση που έλαβα από τον Δήμο, οι δυνατότητες και τα δικαιώματα που έχουν διασφαλιστεί σχετικά με την είσοδο των δημοτών των 3Β στις κλειστές λουτρικές εγκαταστάσεις ιδιωτικές ή δημόσιες που λειτουργούν στην πόλη μας και ισχύουν εδώ και 3,5 χρόνια, είναι οι παρακάτω:

– Α πλαζ Βούλας :
Δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας δημότη οι εγγεγραμμένοι στην Δημοτική ενότητα Βούλας.
Οι εγγεγραμμένοι στις Δημοτικές Ενότητες Βάρης και Βουλιαγμένης δωρεάν για όλη την περίοδο με την πληρωμή 20€ άπαξ στην αρχή της σαιζόν και την τοποθέτηση ειδικού αυτοκόλλητου σήματος στην κάρτα δημότη που το προμηθεύονται από την είσοδο της πλαζ.

– Yiabanaki Βάρκιζας:
Δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας δημότη οι εγγεγραμμένοι στην Δημοτική ενότητα Βάρης
Οι εγγεγραμμένοι στις Δημοτικές Ενότητες Βούλας και Βουλιαγμένης δωρεάν για όλη την περίοδο με την πληρωμή 20€ άπαξ στην αρχή της σαιζόν και την τοποθέτηση ειδικού αυτοκόλλητου σήματος στην κάρτα δημότη που το προμηθεύονται από την είσοδο της πλαζ.

– Αστέρας Βουλιαγμένης 25% έκπτωση στην τιμή του εισιτήριο μόνο για τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης.

– Ακτή Βουλιαγμένης:
Έκπτωση 40% για όλους τους δημότες ανεξαρτήτως δημοτικής ενότητας (2,5€ από 4€ τις καθημερινές και 3€ από 5€ τα ΣΚ)

Τέλος στην διακήρυξη αξιοποίησης της Β πλαζ Βούλας που θα μισθώσει ο Δήμος μετά την παραχώρηση της από την ΕΤΑΔ έχει υπάρξει ειδική μέριμνα με ρήτρα για ελεύθερη είσοδο όλων των δημοτών ανεξαρτήτως δημοτικής ενότητας. από το καλοκαίρι του 2019.

Οι ανωτέρω περιγραφόμενες ρυθμίσεις ισχύουν από το καλοκαίρι του 2015.

Οι επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις τις οποίες μισθώνουν από το Υπουργείο Οικονομικών και την ΕΤΑΔ και όχι από τον Δήμο μας δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο λόγο να μπουν σε διαπραγματεύσεις μαζί μας και να παρέχουν ειδικά δικαιώματα στους δημότες.

(Καπετάν Παύλος/Το Forum των 3Β)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.