Τρόμος στην Ηλιούπολη: ”Ξαναχτύπησε” ο ληστής που βιάζει τα θύματά του




Την επανεμφάνισή του μετά από 17 και πλέον χρόνια έκανε ο αδίστακτος κακοποιός που το 2001 είχε σοκάρει το Πανελλήνιο με τη φρικτή δράση του.

Ο Α.Κ, 42 ετών τότε, ήταν εκείνος που εισέβαλλε σε διαμερίσματα και αφού λήστευε χρήματα και κοσμήματα στη συνέχεια βίαζε τις ιδιοκτήτριες.

Στις 7 Αυγούστου συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής στην Ηλιούπολη.

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2001, ο βιαστής είχε εισβάλει σε σπίτι στα Μελίσσια. Με την απειλή όπλου αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 850 χιλιάδων δραχμών, 120 χιλιάδες μετρητά και στη συνέχεια κλείδωσε στην ντουλάπα τον σύζυγο μιας 52χρονης και τη βίασε στο σαλόνι του σπιτιού. Είχε προηγηθεί η ληστεία και ο βιασμός μιας 27χρονης γυναίκας, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2000 στον Άγιο Δημήτριο.

Είχε συλληφθεί τον Ιουνίο του 2001, λίγο αφού είχε αποπειραθεί να βιάσει μια ακόμη κοπέλα και πάλι στον Άγιο Δημήτριο.

Μάλιστα, μία εκ των γυναικών λιποθύμησε στη θέα του ανθρωπόμορφου κτήνους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναγνώρισης.

Ο Α.Κ συνελήφθη από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ μετά από κλήσεις πολιτών που ανέφεραν πως άτομο επιχείρησε να εισβάλει στα σπίτια τους στην οδό Χαλκοκονδύλη στην Ηλιούπολη.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες με τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ να τον εντοπίζουν σε πυλωτή πολυκατοικίας. Αρχικά προσπάθησε να τους παραπλανήσει, αλλά οι έμπειροι αστυνομικοί δεν πείστηκαν με τον δράστη να μεταφέρεται στο τμήμα και να ομολογεί.

Πλέον, εξετάζεται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών ή ληστειών στην περιοχή.

Πηγή: newpost.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.