Στοίχημα: Προβάδισμα η Ατλέτικο




Μειωμένο το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα (15/08), η προσοχή μας θα στραφεί στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας, ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πριν περάσουμε στην ανάλυση του αγώνα και του προγνωστικού, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αλλαγή σελίδας στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, ενώ είχε προηγηθεί η απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν να μην παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, με τον Λοπετέγκι να αποτελεί τον αντικαταστάτη του. Αν εξαιρεθεί ο CR7, δεν υπήρξε μέχρι άλλη αποχώρηση άξια αναφοράς, τη στιγμή που η “βασίλισσα” αναζητά ένα σούπερ σταρ για να καλύψει το κενό του Πορτογάλου. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της είχε σημαντικές απουσίες, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον Παγκόσμιο Κύπελλο άργησαν να ενσωματωθούν, σήμερα ο Μόντριτς που έφτασε έως τον τελικό με την Κροατία βρίσκεται στην αποστολή και η συμμετοχή του είναι στο 50-50.

Από την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρσι, αν και στο πρωτάθλημα της Ισπανίας έμεινε από νωρίς αρκετά πίσω από την Μπαρτσελόνα, στην Ευρώπη κατόρθωσε να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παρέμεινε στον πάγκο τη, επιτυχία θεωρείται αναμφίβολα και το γεγονός ότι ο Αντουάν Γκριζμάν δεν αποχώρησε για άλλες πολιτείες. Ο τελευταίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο πιο πρόσφατο φιλικό των Μαδριλένων, απέναντι στην Ίντερ, και σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι βασικός.

Προσεγγίζοντας στοιχηματικά το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει φτάσει ακόμη στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, Ωστόσο, η Ατλέτικο είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί με την πλειοψηφία των βασικών της ποδοσφαιριστών, ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο και δείχνει ένα… κλικ πάνω από την Ρεάλ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θα επιλέξουμε, επομένως, την κατάκτηση του τροπαίου από την Ατλέτικο, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.