Στοίχημα: Προβάδισμα η ΑΕΚ, G/G στη Μόσχα (VIDEO)




Ξεκινά η δράση του τριημέρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους δύο εκ των τριών εκπροσώπων της Ελλάδας να ρίχνονται σήμερα στη μάχη. Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Σέλτικ και θέλει να προστατεύσει το 1-1 που πήρε στη Γλασκώβη, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο κουβαλά μαζί του το 3-2 της Τούμπας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Μπορεί τη νίκη η Ένωση

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Σέλτικ. Την υπέρβαση αναζητά απόψε η ΑΕΚ, που θέλει να αφήσει εκτός το φαβορί που ονομάζεται Σέλτικ. Έδειξε ότι δεν τη φοβάται, πήρε ηρωικό 1-1 στη Γλασκώβη και απόψε μπροστά σε περισσότερους από 40.000 φίλους της θέλει το αποτέλεσμα που θα τη φέρει στην επόμενη φάση. Είχε προβλήματα στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα της περασμένης εβδομάδας, βρέθηκε να χάνει δίκαια, ωστόσο στη συνέχεια ισορρόπησε και προστάτευσε την εστία της. Σε μια ανύποπτη φάση βρήκε την ισοφάριση στο 44’, αναγκάστηκε να παίξει με 10 απ’ το 57’, άντεξε στην πίεση και πήρε ένα πολύτιμο 1-1, που ίσως αποδειχτεί «χρυσό». Στην αποστολή ο Μάνταλος, είναι 50-50 αν θα παίξει, πάει για ενδεκάδα ο Άλεφ αντί του τιμωρημένου Γαλανόπουλου. Με Ντεμπελέ, αλλά χωρίς Μπογιατά στην Αθήνα η Σέλτικ, η οποία δεν είναι «θηρίο» εκτός έδρας στην Ευρώπη, χαρακτηριστικό είναι ότι τα τελευταία πέντε χρόνια μετράει ρεκόρ 6-5-6 στα εκτός έδρας ματ των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Δίνουμε προβάδισμα στην Ένωση, ποντάρουμε στον 1 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Με το G/G στη Ρωσία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ. Μια απ’ τις πιο εντυπωσιακές και ενδεχομένως, πιο σημαντικές, ανατροπές της νεότερης ιστορίας του έκανε ο ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα. Μετέτρεψε το 0-2 του 17’ σε 3-2 μέχρι το 44’ κόντρα στη Σπαρτάκ, γλύτωσε απ’ το 3-3 στο δεύτερο μέρος χάρη στον Πασχαλάκη, σήμερα θα παραταχθεί με ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης. Οι Ρώσοι έδειξαν ότι έχουν το μυαλό τους περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι, είναι ομάδα με πολλές επιλογές απ’ τη μέση και μπροστά, θα είναι έκπληξη αν δε βρουν δίχτυα στο γήπεδο τους. Απ’ την άλλη, ο ΠΑΟΚ σκοράρει πάντα επί Λουτσέσκου, συνήθως μάλιστα περισσότερα από ένα γκολ, απόψε θα βρει τους χώρους για να δράσει. Επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 1.90.

Δε χάνει η Σπαρτάκ Τρνάβα

Συνεχίζουμε με το Σπαρτάκ Τρνάβα – Ερυθρός Αστέρας. Έκανε την έκπληξη η Σπαρτάκ Τρνάβα την προηγούμενη εβδομάδα και έφυγε απ’ το Βελιγράδι με το 1-1. Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε δύο λεπτά, οι Σέρβοι προηγήθηκαν στο 23’ με πέναλτι του Μπεν, αλλά σχεδόν με τη σέντρα οι Σλοβάκοι ισοφάρισαν με τον Γκρεντέλ. Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, έχασαν ευκαιρίες αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης πλέον η Σπαρτάκ Τρνάβα, για να συμβεί αυτό οφείλει να προστατεύει την έδρα της και έχει αποδείξει ότι μπορεί να το καταφέρει. Φέτος μετράει 3/4 νίκες στο γήπεδο της σε όλες τις διοργανώσεις, υποδέχεται μια ομάδα που είναι πιο έμπειρη στην Ευρώπη, όμως σπάνια κερδίζει μακριά απ’ την έδρα της. Θεωρούμε ότι οι Σλοβάκοι δε θα χάσουν, ποντάρουμε στο 1Χ σε απόδοση 1.98.

Με το Χ2 στο Σουίντον

Κλείνουμε με το Σουίντον – Φόρεστ Γκριν. Πρόκειται για νοκ-άουτ παιχνίδι του πρώτου γύρου του Λιγκ Καπ Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας κατηγορίας (League Two). Ωστόσο, έχουν ξεκινήσει με εξ ολοκλήρου διαφορετικό τρόπο τη νέα σεζόν, αφού η Σουίντον έρχεται από εκτός έδρας «βαριά» ήττα 4-1 κόντρα στη Λίνκολν, αποτέλεσμα που χάλασε την εικόνα της πρεμιέρας (3-2 επί της Μάκλσφιλντ), ενώ η Φόρεστ Γκριν πήρε τέσσερις πόντους με Γκρίμσμπι (1-4 εκτός) και Όλνταμ (1-1 εντός). Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι δε θα χάσουν στο 90λεπτο, ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 2.03.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για τα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – Σέλτικ

Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ

https://www.youtube.com/watch?v=SVbFc8weYK4

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.