Στοίχημα: Με τρεις “άσσους” την Παρασκευή




Μετά από το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, επανερχόμαστε σήμερα, Παρασκευή (17/08) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Τρεις αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν, από την Α’ Ισπανίας, την Α’ Τουρκίας και την Β’ Γαλλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Winmastersοι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Κερδίζει η Χιρόνα

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Ισπανία και την αναμέτρηση Χιρόνα – Βαγιαδολίδ. Επιτυχημένη η προηγούμενη σεζόν για τους γηπεδούχους, διέθεταν ένα πραγματικά αξιόλογο σύνολο, με ισορροπία στα αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας, ενώ εκμεταλλεύτηκαν το γήπεδο τους και έφτασαν στην 10η θέση. Δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές στο βασικό κορμό τους, ο μοναδικός ενδεκαδάτος που αποχώρησε ήταν ο δεξιός μπακ Μαφέο, ενώ παρέμειναν στο ρόστερ όλοι οι σημαντικοί παίκτες, όπως οι Χουάνπε, Γκρανέλ, Πόρτου, Πέρε Πονς, Μπόρχα Γκαρθία και Στουάνι. Η Χιρόνα, επομένως, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, σήμερα έχει το προβάδισμα απέναντι στη νεοφώτιστη Βαγιαδολίδ, η οποία θα χρειαστεί χρόνο ώστε να “δέσει” και να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κατηγορίας. Θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 1.83.

Εκμεταλλεύεται την έδρα η Τραμπζονσπόρ

Συνεχίζουμε με Τουρκία και τον αγώνα Τραμπζονσπόρ – Σίβασπορ. Η Τράμπζον στην πρεμιέρα είχε δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μπασακσεχίρ, από την οποία ηττήθηκε με 2-0. Δεν είχε, μάλιστα, διαθέσιμο τον αστέρα της, Μπουράκ Γιλμάζ, ο οποίος σήμερα επιστρέφει και αναμένεται να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας του για την πρώτη νίκη της σεζόν. Οι γηπεδούχοι βελτιώνονται όταν αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους, η Σίβασπορ παραδοσιακά δυσκολεύεται μακριά από την έδρα της και η Τραμπζονσπόρ έχει σήμερα το προβάδισμα. Θα την στηρίξουμε, επομένως, και θα πάμε με τον “άσσο”, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.90.

Εμπιστοσύνη στη Χάβρη

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Χάβρη – Κλερμόν, στο πλαίσιο της Β’ Γαλλίας. Νικηφόρα πέρασε από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα η Χάβρη την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας με 0-1. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από τις ισοπαλίες με Λοριάν (0-0) και Γκρενόμπλ (1-1), ενώ μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε για το Λιγκ Καπ της Γαλλίας την Μπουργκ Περονάς την οποία κέρδισε με 2-0. Η Κλερμόν, από την πλευρά της, μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να προηγήθηκε 2-0 επί της Μετς, ωστόσο στη συνέχεια κατέρρευσε, δέχθηκε τρία τέρματα και έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο, γνωρίζοντας τη δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά από εκείνη κόντρα στη Νιόρ (4-2). Οι γηπεδούχοι βρίσκουν τα πατήματά τους, μετρούν δύο σερί νίκες και μπορούν να φτάσουν σε μία ακόμη σήμερα, απέναντι σε μία αντίπαλο που ακόμη “ψάχνεται”. Θα επιλέξουμε, επομένως, τον “άσσο” σε απόδοση 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.