Oι «Πάνθηρες» στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της κακοποίησης που υφίστανται τα γαϊδουράκια στα ελληνικά νησιά




Με ένα ξεχωριστό πανό οι οργανωμένοι φίλοι του Πανιωνίου «Πάνθηρες» στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της κακοποίησης που υφίστανται τα γαϊδουράκια στα ελληνικά νησιά, κυρίως αυτά που χρησιμοποιούνται για «τουριστικούς» σκοπούς. Ένα θέμα που πρόσφατα έχει προξενήσει διεθνές ενδιαφέρον και πολλά αρνητικά σχόλια για τη χώρα μας.

Οι «Πάνθηρες» του Πανιωνίου, οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά ζητήματα και προβαίνουν συχνά σε πράξεις αλληλεγγύης, αιμοδοσίες, δράσεις υπέρ όσων έχουν ανάγκη κλπ. αποφάσισαν να προτάξουν αυτό το μεγάλο θέμα με ένα πανό που θα σηκώσουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη (Κυριακή 26/8, 19:15). Το πανό είναι σκόπιμα στα Αγγλικά, αφού ζητά από τους ξένους τουρίστες να σταματήσουν τη χρήση στα γαϊδουράκια για την αναψυχή τους. Μία χρήση που οδηγεί στην κακοποίηση των συμπαθών τετράποδων που στέκονται ατελείωτες ώρες στον ήλιο και κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Στην ανάρτηση που συνοδεύει τη φωτογραφία του πανό οι φίλοι του Πανιωνίου αναφέρουν: «Έτοιμοι για την 1η αγωνιστική, πάντα δίπλα στα κοινωνικά ζητήματα, πάντα δίπλα στο δίκαιο!»

Ευχή όλων μας είναι να ασχοληθούν και άλλοι με την κακοποίηση των ιπποειδών. Κυρίως να ασχοληθεί η ελληνική πολιτεία και οι αρχές, ιδιαίτερα οι «τοπικές αρχές» οι οποίες πολλές φορές κάνουν τα στραβά μάτια και επιτρέπουν το βασανισμό των ζώων αυτών…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.