Ο δήμος Νέας Σμύρνης διοργανώνει συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα στο Ηρώδειο




Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνεργασίας του με τον Δήμο Σμύρνης, επαναλαμβάνει, για μία μόνο βραδιά, τη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Συμφωνική Ορχήστρας Σμύρνης στο Μέγαρο Πολιτισμού Ahmed Adnan Saygun, στη Σμύρνη.

Η εκδήλωση με τίτλο «Σμύρνη-Νέα Σμύρνη Γέφυρες Πολιτισμού» έρχεται ως συνέχεια της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2017 στη Σμύρνη, στο πλαίσιο της ιστορικής συνάντησης που προηγήθηκε την ίδια ημέρα μεταξύ των δημάρχων Σμύρνης και Νέας Σμύρνης, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο τοποθετείται και η συναυλία που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στο Ηρώδειο, με τους ίδιους ακριβώς συντελεστές, επιχειρώντας να ευοδώσει το πνεύμα συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού μεταξύ των δύο λαών.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που Δήμος της Αττικής διοργανώνει μια τόσο μεγάλη εκδήλωση στο θέατρο του Ηρωδείου.

Η Κρατική Ορχήστρα Σμύρνης, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Hakan Sensoy, θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες ορχήστρες της Εγγύς Ανατολής, ενώ η σύμπραξή της με τον Γιώργο Νταλάρα, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές, έχει ως αποτέλεσμα μια συναυλία σταθμό στο μουσικό γίγνεσθαι που ενώνει αρμονικά δύο λαούς και πολιτισμούς.

Η συναυλία περιλαμβάνει επιλογή τραγουδιών Ελλήνων συνθετών και μπαλάντες της Μεσογείου, παραδοσιακά τραγούδια καθώς και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα με τραγούδια από την Μικρά Ασία του Απόστολου Καλδάρα.

Οι Έλληνες σολίστες που συμμετέχουν είναι: Γιώργος Παπαχριστούδης-πιάνο, Γιώργος Μάτσικας και Κωνσταντίνος Γεδίκης-μπουζούκι, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος-πνευστά και Ανδρέας Κατσιγιάννης-σαντούρι. Στο τραγούδι συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού.
Oι ενορχηστρώσεις είναι του Κώστα Γανωσέλη, στενού συνεργάτη του Γιώργου Νταλάρα στις συναντήσεις του με τις μεγάλες ορχήστρες.

Ώρα Έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων:
Διακεκριμένη Ζώνη: 105 ευρώ
Α Ζώνη: 85 ευρώ
Β Ζώνη: 65 ευρώ
Γ Ζώνη: 45 ευρώ
Άνω Διάζωμα: 25 ευρώ
Φοιτητικό, Ανέργων, Άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ: 20 ευρώ

Προπώληση
https://www.viva.gr/tickets/music/irodeio/smyrni-nea-smyrni/
210 92 13 310

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.