Νότια προάστια: Ο τροχονόμος που έχει γίνει φόβος και τρόμος των κακοποιών
Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κράλλη που υπηρετεί στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό.

Είναι αυτός που καταδίωξε και συνέλαβε πριν από λίγες μέρες ένα κλέφτη μοτοσυκλετών, κοντά στο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο.

Ο ίδιος πριν από 20 ημέρες είχε συλλάβει μετά από καταδίωξη, στον Άλιμο, δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών.

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτ/κής Αττικής:

Η Ένωσή μας συγχαίρει τον Υπαστυνόμο Β´ ΚΡΑΛΛΗ Κωνσταντίνο του Ά Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και υπερβάλλοντα ζήλο κατάφερε να συλλάβει δράστη ο οποίος είχε προβεί σε κλοπή δικύκλου.
Ειδικότερα, την Τρίτη 07/08/2018 και ώρα 13:00 ενώ μετέβαινε σε σήμα για στάθμευση στο εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου, στη διαδρομή αντιλήφθηκε δύο άτομα με μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού, αλλά πρόσεξε ότι δεν υπήρχαν κλειδιά πάνω στην μίζα.
Κατόπιν έκανε τους σήμα να σταματήσουν, αλλά εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα, μπήκαν στο εμπορικό κέντρο και στην οδό Ναυαρίνου, άφησαν το μηχανάκι στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Ο Υπαστυνόμος ακολούθησε τον συνεπιβάτη και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Ο δεύτερος δράστης που ήταν και ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου έξω από την οικία του.
Όπως αποδείχθηκε οι δράστες έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν στην κλοπή μοτοσικλετών χαμηλού κυβισμού και ήδη ερευνάται από την Ασφάλεια η εμπλοκή τους και σε άλλες έκνομες ενέργειες.
Επιπροσθέτως, πριν 20 ημέρες περίπου ο εν λόγω συνάδελφος είχε συλλάβει στην περιοχή του Αλίμου 2 άτομα τα οποία επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και σε σήμα του, δεν σταμάτησαν αλλά αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν.
Ύστερα από καταδίωξη που ακολούθησε, κατάφερε να τους συλλάβει στην συμβολή των οδών Αλίμου κ Λαμίας όπου στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.5 γραμμάρια κοκαΐνης και 1.5 γραμμάριο ινδικής κάνναβης (χασίς).
Οι εν λόγω δράστες οδηγήθηκαν στο Τ. Α. Αλίμου όπου ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Ο οδηγός ο οποίος ήταν υπήκοος Αλβανίας είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Πράξεις όπως αυτή αποδεικνύουν σε όλους την πίστη και την προσήλωση των Ελλήνων Αστυνομικών στην εκπλήρωση του καθήκοντος και της προστασίας των πολιτών.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.