Με πλούσιο πρόγραμμα το φθινοπωρινό φεστιβάλ Αγίου Δημητρίου




Το αίθριο του Στρογγυλού και ο Ασύρματος στον Άγιο Δημήτριο, θα αποτελέσουν για έναν ολόκληρο μήνα το σκηνικό που θα ομορφύνει τις νύχτες του Σεπτεμβρίου με Τέχνη και Πολιτισμό.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ είναι προγραμματισμένες 13 συναυλίες, δέκα παραστάσεις θεάτρου σκιών και πέντε θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιάννης Μόρτζος, η Ελένη Βιτάλη, οι Χαΐνηδες, οι KollektivA, ο Παύλος Παυλίδης και ο Μίλτος Πασχαλίδης…

Εξάλλου, 1- 9 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με τις εκδηλώσεις αυτές φιλοξενείται το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο αίθριο του Στρογγυλού (σχολικό συγκρότημα Τάκη Ζενέτου). Θα πραγματοποιηθούν εννέα παραστάσεις με τη συμμετοχή θεατρικών ομάδων από τους Δήμους Αγίου Δημητρίου, Λαυρεωτικής, Μοσχάτου- Ταύρου, Νίκαιας- Ρέντη, Αγίας Παρασκευής, Αλίμου και Περιστερίου.

Το φεστιβάλ πόλης έχει, όπως κάθε χρόνο, ελεύθερη είσοδο για τους κατοίκους του Δήμου Αγίου Δημητρίου -και όχι μόνο- με προαιρετική προσφορά σε τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή σε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.